Tijdelijke MEGA Kortingsactie

Beste Internet Security 2021 – Test september

Rank 12345678910
Bullguard Internet Security 2021Norton Security PremiumBitdefender Internet Security 2021McAfee Total Protection 2021Panda virusscanner Internet SecurityTotal AV 2021Kaspersky internet securityTrend Micro Internet SecurityG Data Internet Securityf-secure safe internet security
De laagste prijs:
Prijs prestatie verhouding: Award Beste Internet Security
Beste beoordeling op Trustpilot: Beoordeling: 4.8 / 5 gebaseerd op 31.143 reviews
Aantal Computers:
Prijs licentie één apparaat € 49,99€ 52,95€ 49,95
Meerdere apparaten € 59,99 (3)€ 59,99 (10)€ 59,99
(3)
€ 89,95 (5)€ 58,99 (3)€ 90,00 (5)€ 74,95 (3)€ 41,96 (3)€ 69,95 (3)€ 59,95 (3)
Diverse Functies:
Virusscanner
Antiphishing
Anti Ransomware
Snelle scan
2-way Firewall
Antispam
Linkscanner
Virtueel toetsenbord
Ouderlijk toezicht
Wachtwoordkluis
Diefstalpreventie*
PC Tune UP
Online back-up
Bestandsvernietiging
Bootable usb-stick/cd/dvd
Help & Support:
Telephone Support
E-mail
Live Chat
Online Documentatie
Operating systems:
Windows 10
Windows 8
Windows 7*
Certificates:
AV-Test Certificates
Performance Test A+
Virus Bulletin 100 Award
Kortingsactie

Internet Security test september 2021 voor Windows 8.1 en Windows 10

Ieder jaar komen antivirus bedrijven met nieuwe security versies uit. De focus van een internet security pakket komt, voor pc, laptop, tablet en smartphone, steeds meer op kant-en-klare beveiligingsoplossingen te liggen. TopReviews heeft de afgelopen week 23 internet security pakketten onder de loep genomen en uitgebreid getest op antivirus bescherming, gebruikersgemak, mogelijkheden, stabiliteit en betrouwbaarheid van het security pakket.

In bovenstaande test hebben we alleen internet security pakketten getest. Bent u alleen op zoek naar een goede virusscanner, met andere woorden een antivirus pakket zonder extra functies, zoals ouderlijk toezicht, PC TuneUP enz, dan raden wij u deze virusscanner test te bekijken. Hier vindt u in een oogopslag de beste antivirus van dit moment.

Testmethode

Zeventien bedrijven stuurden hun nieuwste versie op. We hebben de pakketten geïnstalleerd op zowel Windows 8.1 als wel op de nieuwste Windows versie 10. In de test hebben we verschillende punten meegenomen zoals het gebruikersgemak, de mogelijkheden en de stabiliteit. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te testen zijn diverse gevaarlijke en mogelijk gevaarlijke websites bezocht. Daarnaast hebben we de testresultaten van de virusscanner test meegenomen.

Het testoverzicht ziet er als volgt uit: (Internet security)

  1. BullGuard Internet Security 2021
  2. Norton 360 Antivirus
  3. Bitdefender Internet Security 2021
  4. McAfee Total Protection 2021
  5. Panda Internet Security 2021
  6. Kaspersky Internet Security 2021
  7. Trend Micro Internet Security
  8. G Data Totaal Protection 2021
  9. ESET Smart Security
  10. F-Secure Safe

Nieuwe Trends

Vroeger kwam een virusscanner ontwikkelaar nog weg met alleen een goede virusbescherming voor de computer. Tegenwoordig zie je steeds meer grote antivirus bedrijven zich richten op totaal oplossingen. U koopt hierbij een jaarlicentie voor de beveiliging van al uw computer(s), tablet(s) en smartphone(s). Zo kunt meteen uw hele gezin voorzien van beveiligingssoftware.

Omdat de programma’s op verschillende systemen geïnstalleerd zijn ligt de synchronisatie van functies voor de hand. Deze synchronisatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat steeds meer internet security pakketten onderling gegevens uitwisselen. Wachtwoorden en persoonlijke bestanden worden, bij u thuis, zodoende toegankelijk op verschillende apparaten. Daarnaast verplaatsen steeds meer antivirus bedrijven zich naar cloud oplossingen en bieden hierbij online backup mogelijkheden aan.

Abonnementsversie

De tijd dat je eenmalig een antivirus pakket kocht is zo goed als voorbij. Om de software te mogen gebruiken komen tegenwoordig de beveiligingspakketten in een soort abonnementsversie. De software is meestal 1 jaar geldig, daarna dient de software voor een nieuw jaar te worden aangeschaft. Als het jaar voorbij is kunt u de meeste pakketten nog wel gebruiken, echter worden deze niet meer voorzien van nieuwe virus definitie bestanden. Naar verloop van tijd moet je het pakket updaten omdat u anders niet meer beschermd bent tegen de laatste dreigingen.

Ieder jaar komen de pakketten terug met extra functies. De pakketten worden steeds stabieler en beter.

Als u kiest voor een nieuw pakket dient u altijd eerst het oude pakket goed van uw computer te verwijderen. Als dit niet gebeurt kunnen beide pakketten elkaar als dreiging aanzien. Dit zal het systeem drastisch vertragen. Daarnaast kan het nieuwe pakket niet goed/volledig geïnstalleerd worden en dus onstabiel draaien op uw computer.

*Windows 7 wordt niet langer ondersteund door Microsoft.