Kortingsactie

Beste Totaal Security Multi Device 2023

Rank 12345
AVG Ultimate 2023Norton 360 Premium 2023Bitdefender Total Security Multi-Device 2023Panda Dome Premium 2023Kaspersky Total Security Multi-Device 2023
De laagste prijs:
€ 122,99€ 104,99€ 69,99118,99€ 84,95
Aantal aparaten:
Devices 1010553
Beveiligings score
Bescherming score 10109.99.89.5
Diverse Functies:
Antivirus
Antiphishing
Snelle scan
2-way Firewall
Antispam
Ouderlijk toezicht
Linkscanner
Virtueel toetsenbord
Wachtwoordkluis
Diefstalpreventie
Back-ups maken
Back-up encryptie
Back-up versiebeheer
Anti-ransomware
Bestands encryptie
Bestandsvernietiging
Bootable usb-stick/cd/dvd
PC Tune-Up
Game / Film modus
Kwetsbare software scan
WiFi Controle
Register opschoning
Nederlandstalig
Help & Support:
Telefonische Support
E-mail
Live Chat
Online Documentatie
Besturingssystemen:
Windows
macOS
Android
Certificaten
Gecertificeerd, AV-Test
VBSpam Verified – Virus Bulletin
Advanced + AV-comparatives
Aanbieding / Kortingscode

Totaal security: meest complete online beveiliging

Tegenwoordig kunt u maar beter goed beveiligd zijn tegen kwaadaardige indringers en software. Totaal security pakketten bieden de meest geavanceerde en uitgebreide internetbeveiliging verkrijgbaar. Waarin verschillen ze van gewone antivirus pakketten? Wat is de beste? We bespreken het belang van goede beveiliging en belichten de belangrijkste totaal security oplossingen van bekende fabrikanten.

Waarom goede internetbeveiliging nodig is

Als u online gaat is veiligheid waarschijnlijk het laatste waar u aan denkt. U checkt uw mail, speelt graag een spelletje, checkt berichtjes van uw vrienden op een sociaal netwerk, regelt uw bankzaken of gaat op koopjesjacht. In al deze gevallen bent u vatbaar voor kwaadaardige software of inbrekers. Uw mailbox zit misschien vol met spam. De link in de mail of post leidt naar een site met dubieuze content. De afrekenpagina van de webshop is onveilig waardoor uw betaalgegevens voor het oprapen liggen. Voor onbezorgde online bescherming bent u afhankelijk van goede beveiligingssoftware.

Het juiste pakket kiezen

Overtuigd van de noodzaak van goede beveiliging, speurt u naar een passende oplossing. Dat is nog niet zo eenvoudig, want u stuit u op talloze aanbieders die elk ook nog eens verschillende varianten aanbieden, sommige gratis, andere flink geprijsd. Instapsoftware biedt vaak enige beveiliging, maar zijn minder bestand tegen steeds complexer wordende, geavanceerde hacking-technieken. De meest krachtige en uitgebreide variant is dat wel en heet: totaal security.

Naast alle features van een standaardpakket beschikken totaal security suites over uitgebreide toepassingen om u te beschermen tegen cybercrime. Ze bieden realtime bescherming tegen bedreigingen van internet. Ze beheren persoonlijke gegevens en attenderen u als er verdachte processen worden gesignaleerd.

De belangrijkste kenmerken van totaal security oplossingen op een rij:

 • Firewall
 • Geavanceerde anti spam filter
 • Wachtwoordbeheer & Antiphishing
 • Privacy beveiliging
 • Ouderlijk toezicht
 • Online back-up
 • Multi device bescherming
 • Encryptie

Firewall

Een goede firewall biedt bescherming op twee gebieden. Enerzijds voorkomt het ongewenste toegang van buitenaf door al het netwerkverkeer te monitoren. Anderzijds houdt het applicaties in de gaten om zeker te zijn dat ze de netwerkverbinding niet misbruiken. De standaard Windows firewall voert het monitoring naar behoren uit, maar beheert niet de ongewenste toegang vanuit applicaties.

Betere firewalls doen dit wel. U wordt niet lastig gevallen met moeilijke vragen over mogelijk ongewenste applicatietoegang. Totaal security pakketten zijn voorzien van de beste firewalls die daarnaast ook toe zien op verdachte activiteiten van onbekende programma’s.

Anti-spam filters

In het beste geval heeft u nooit spam in uw inbox ontvangen omdat uw provider deze filtert. Maar het is waarschijnlijker dat u uw geadresseerde mail moet proberen te vinden tussen bergen ongewenste aanbiedingen en andere reclame. In deze gevallen werkt het filter onvoldoende. Helemaal erger: het filter werkt te goed. Mails die voor u wel belangrijk zijn, komen niet in uw inbox terecht, omdat deze als verdacht worden beschouwd.

De betere spam filters maken goed onderscheid tussen daadwerkelijke bedreigingen en betrouwbare berichten.

Wachtwoordbeheer & Antiphishing

Een virusscanner beschermt niet goed tegen frauduleuze websites die vragen om uw inloggegevens. Zogenaamde phishing sites doen zich voor als betrouwbare bank websites of ogen als de online game site. Zodra u uw persoonlijke inloggegevens intikt, vallen ze echter in verkeerde handen. Antiphishing helpt om onveilige websites aan te merken zodat deze vermeden kunnen worden.

Privacy beveiliging

Totaal security pakketten gaan vaak nog een stapje verder. Ze bieden specifieke beveiliging van gevoelige en persoonlijke data. Elke ongewenste poging om deze gegevens van uw computer te versturen, wordt geblokkeerd en doet de alarmklok luiden.

Ouderlijk toezicht

Online pesten of bedreigingen, gewelddadig of pornografisch materiaal. U bent zich bewust van de online risico’s, uw kinderen zijn dat misschien nog niet. Ook bent u als ouder of verantwoordelijke zelf niet continu aanwezig als uw zoon of dochter online is. Ouderlijk toezicht functies houden het online gedrag van uw kinderen nauwlettend in de gaten en sturen zo nodig bij.

Toegang tot ongepaste websites en gebruik van bepaalde programma’s kunt u voorkomen. Ook stelt u in wanneer en hoe lang uw kind gebruik maakt van de internetverbinding. Bij de meeste pakketten stelt u ouderlijk toezicht eenvoudig in op basis van profielen van leeftijd en geslacht.

Back up en online opslag

In zekere zin is de beste beveiliging het maken van een back up van al uw gegevens. Zo herstelt u eenvoudig data die per ongeluk zijn verwijderd. Totaal security pakketten bieden mogelijkheid om automatisch online goed beveiligde back-ups te maken van uw bestanden.

Ook smartphones en tablets beveiligd

Naast uw pc of Mac beschermen multi-device pakketten ook uw tablet en smartphone. Bij verlies kunt u op afstand uw toestel blokkeren en lokaliseren. Ook wist u desgewenst de gegevens en maakt het toestel foto’s van de dief.

Encryptie: versleutelen van bestanden

Wilt u het onderscheppen van identiteit en persoonlijke informatie nog moeilijker maken? Sommige pakketten hebben een extra functionaliteit waarmee je gegevens en gevoelige bestanden extra versleuteld.

Totaal security: welke is de beste?

Totaal security pakketten bieden de meest uitgebreide online beveiliging tegen kwaadwillenden. Er zijn flink wat aanbieders met complete oplossingen en onderling verschillen ze sterk, elk met plus- en minpunten. Welk pakket de beste is, hangt sterk af van uw wensen en budget. We gaan dieper in op de kenmerken van de beste en bekendste totaal security producten:

 • Norton Security with Backup 2023
 • Bitdefender Total Security 2023 Multi-Device
 • Panda Global Protection Multi-Device 2023
 • AVG Totaal Security 2023
 • Kaspersky Total Security 2023 Multi-Device