Tijdelijke Kortingsactie:
Home / Antivirus Software / Mobile Security

Mobile Security

 

De beste antivirus voor mobiel

1 2 3 4 5
BullGuard Mobile Security Kaspersky Mobile Security Trendmicro Mobile Security F-secure Mobile Security ESET Mobile Security
Bullguard antivirus voor smartphone Kaspersky antivirus voor smartphone TrendMicro virusscanner voor smartphone F-Secure virusscanner voor smartphone ESET virusscanner voor smartphone
De laagste prijs:
Virusscanner Virusscanner Virusscanner Virusscanner Virusscanner
€ 24,95 € 6,95 $ 29,95 $ 39,99 € 24,95
Korting
Aantal Computers:
1 1 1 1 1
Taal versie
Diverse Functies:
Ondersteuning / Help & Support:
Besturingssystemen:
Algemene beoordeling

Waarom hebt u Mobile Security nodig?

In principe brengt een smartphone zonder de juiste beschermingsmaatregelen u in gevaar.

Het feit dat u altijd informatie onder handbereik hebt en dat u altijd online-boodschappen kunt verzenden zijn zeker twee enorme voordelen van een smartphone. Of u deze nu gebruikt om uw tijd te verdrijven op het internet – met interessante apps, grappige video’s of sociale contacten in Facebook of Twitter – of om tijd en energie te besparen door online te winkelen en te bankieren, er staat altijd een deur open voor malware en hackers. Deze kunnen uw persoonlijke gegevens stelen (wachtwoorden, creditcardgegevens enz.) en deze gegevens voor hun eigen voordeel gebruiken, bijvoorbeeld door uw telefoon in te stellen op het automatisch maken van gesprekken, het verzenden van duizenden berichten, zodat uw rekeningen zich gaan ophopen.

Als u kinderen hebt, bent u waarschijnlijk, net als de meeste ouders, bezorgd over hun veiligheid. Zonder supervisie worden ze via smartphones vaker blootgesteld aan schadelijke video’s, foto’s en zelfs chat-gesprekken met vreemdelingen die weinig goeds van plan zijn.

Hoe uitgebreider de mogelijkheden van deze telefoons worden, hoe groter de verleiding wordt om ze te stelen. Met andere woorden de kostbare gegevens die u met u meedraagt in uw broekzak, zijn steeds kwetsbaarder voor misbruik door vreemdelingen.

Gelukkig is er Mobile Security om identiteitsdiefstal tegen te gaan, het verlies van belangrijke gegevens te vermijden en te voorkomen dat uw kinderen worden aangetrokken tot de ‘vervelende verleidingen’ van het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *