Kortingsactie

AVG Antivirus 2023 Review

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

2023

User Rating: 2.82 ( 8 votes)

AVG antivirus 2023

Kopen button
€ 34,99 incl. BTW

AVG Antivirus 2023 Review

AVG Technologies, één van ’s werelds bekendste online beveiligingsbedrijven gespecialiseerd in antivirus oplossingen voor thuis gebruikers en grote ondernemingen. Wereldwijd maken ruim 180 miljoen mensen gebruik van de verschillende software pakketten die AVG levert.

De software gigant komt met twee beveiligingspakketten, het instap pakket “AVG Antivirus” en het meer zakelijke pakket “AVG Internet Security”. Beide pakketten beschikken over de basis features in hun assortiment, uitblinken doen ze zeker niet. Beide pakketten scoren net onder het gemiddelde als het op neerkomt op virusbescherming.

De software zelf zit goed in elkaar, het vraagt weinig resource van uw computer. Volledige scans lijden tot weinig prestatie verlies van uw pc. Gebruik blijven maken van uw computer tijdens het scannen zou geen problemen moeten opleveren.

Conclusie:

De software is een middenmoter. Wij zien graag flinke verbeteringen in de protectie! De virusscanner heeft een hoop werk te verrichten om weer aan de top te komen.

Antivirusbescherming

Antivirusbescherming die automatisch wordt bijgewerkt om u onafgebroken te beschermen tegen nieuwe bedreigingen. Terwijl hackers nieuwe technieken ontwikkelen, verwerken de onderzoek labs van AVG continu web gegevens om nieuwe verdedigingen te ontwikkelen die u automatisch beschermen.

Gamen en surfen zonder onderbrekingen

Ga surfen en gamen zonder te worden gestoord. Scans worden uitgevoerd als u niet achter de pc zit. Onze software weet ook wanneer u een game speelt en zorgt ervoor dat de beveiliging alleen op de achtergrond actief is, zodat u zonder problemen kunt spelen.

Veilige downloads

Bestanden worden gecontroleerd voordat u ze downloadt. Daar hoeft u zelf niets voor te doen.

Veilig surfen en zoeken op internet

U wilt graag surfen en zoeken, maar u wilt absoluut niet op geïnfecteerde websites terechtkomen. AVG helpt u daarbij door u duidelijk te waarschuwen voor bedreigingen en u hiervan weg te houden.

Deel uw leven op Facebook, geen virussen

Met de systeembescherming van AVG kunt u chatten met uw vrienden op Facebook en andere sociale netwerken en ze berichten sturen, wetende dat elke webpagina en koppeling op veiligheid wordt gecontroleerd. U zult geen kwaadaardige koppelingen van uw vrienden oppikken, en zij krijgen ze niet van u!

Gratis ondersteuning

AVG begrijpt dat u veilig met internet verbonden wilt blijven, ongeacht uw geografische locatie of tijdstip van de dag. Onze missie is u non-stop gemoedsrust geven.

Minimale systeemvereisten

  • Besturingssysteem Windows 8.1, 10 en 11
  • Processor Intel Pentium 1,5 GHz of sneller
  • Geheugen 512 MB RAM-geheugen
  • Beschikbare schijfruimte (voor installatie) 950 MB

Webbrowser voor de LinkScanner:

  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome