Kortingsactie
AVG Ultimate - AVG Zen 2021

AVG Ultimate – AVG Zen – 2023

AVG Ultimate Review: complete internet security voor al uw apparaten

AVG Ultimate 2023 is een complete verzameling antivirus tools voor het schoonhouden, optimaliseren en beschermen van al uw pc, Android en Mac apparatuur. De vernieuwde interface AVG Zen werkt prettig. De internet security prestaties wisselen per platform.

Samengevat

Pluspunten

 • Met 1 abonnement al uw apparaten beveiligd;
 • Onbeperkt aantal licenties;
 • Beveiligd alle platforms, zoals Windows, Mac OS, Android en iOS;
 • Altijd automatisch up-to-date;
 • AVG Zen dashboard makkelijk in gebruik;
 • Goede prestaties op Windows

Minpunten

 • Antispam en antiphishing prestaties wisselend
 • Eenvoudige firewall
 • Beperkte mogelijkheden voor Mac OS
 • Handige extra functies zoals Ouderlijk Toezicht ontbreken

Alles onder controle met AVG Zen

Vanuit de gebruikersvriendelijke interface AVG Zen beheert u de status van elk beveiligd apparaat. Zodra je een account hebt aangemaakt (eenvoudig aan te maken met e-mailadres en wachtwoord), functioneert Zen als een centraal dashboard die de beschermings- en performance status van al uw apparaten weergeeft. Ontstaan er problemen, dan bent u meteen op de hoogte.

Gebruikers die bekend zijn met AVG herkennen de interface met de vier rechthoekige panelen en gekleurde cirkels. Kleurt een cirkel anders dan groen, dan waarschuwt AVG Zen u voor een probleem dat u moet oplossen.

Voor Windows en Mac OS

AVG Ultimate beschikt over alle onderdelen die u mag verwachten van een doorsnee Internet Security voor Windows. Over het geheel genomen zijn de prestaties goed. Malware wordt met gemak opgespoord en verwijderd, kwaadaardige websites eenvoudig geblokkeerd. De software had meer moeite met het tegenhouden van spam. De antivirus bundel beschikt verder over een eigen, maar eenvoudige firewall. Handige extra functies zoals ouderlijk toezicht ontbreken echter (al zal niet iedereen deze functie nodig hebben).

Hoewel Antivirus voor Mac en iOS ook gratis te downloaden is, werkt deze wat ons betreft het prettigst in combinatie met het op afstand aanstuurbare AVG Zen. Het beveiligingsonderdeel is eenvoudig van opzet en biedt basis bescherming tegen virussen en andere malware.

Android

Om uw Android apparaat te beveiligen stuurt u de link door die u ontving tijdens het installatie proces. Door op de link te klikken wordt u omgeleid naar het AVG Android Free Protection portaal. Met de meegeleverde activatiecode kunt u upgraden naar de PRO versie. Na installatie wordt het Android apparaat weergegeven in het Zen Dashboard. Door te klikken op het apparaat leest u de status af. U kunt zelfs vanuit AVG Zen een scan starten of een malware update uitvoeren.

Enkele andere handige antivirus functies:

 • Prestatieverbetering; u houdt het energieverbruik en opslagruimte van apps in de gaten en kunt desgewenst ingrijpen
 • Anti-diefstal; via het AVG online kunt u uw mobiele apparaat traceren of ineens leegmaken. Ook kunt u een luid alarm laten klinken.

AVG Ultimate - AVG Zen

Antivirus bescherming - 8
Gebruikersgemak - 9
Mogelijkheden - 9
Stabiliteit en betrouwbaarheid - 8
Prijs prestatie verhouding - 9.2

8.6

De ultieme bescherming en prestaties voor al uw apparaten

Tijdelijk: Van €99,99 Voor €49,99
User Rating: 5 ( 1 votes)

Conclusie

Met AVG Ultimate beveiligt u in 1 keer al uw apparaten op diverse platforms. De antivirus prestaties wisselen, afhankelijk van het apparaat en platform. Vooral de overzichtelijke en op afstand bestuurbare gebruikersinterface AVG Zen maakt indruk. Al met al een prima antivirus bundel geschikt voor het gehele gezin.