Kortingsactie

Avira Optimization Suite 2021

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

€ 99,99

Uw systeem beschermen tegen malware én het beter laten functioneren

User Rating: 3.72 ( 2 votes)
Avira Optimization Suite 2021

Avira Optimization Suite Review

Uw systeem beschermen tegen malware én het beter laten functioneren; dat is wat Avira Optimization Suite 2021 kortgezegd voor u doet. Lees snel verder om erachter te komen tegen wat voor soort bedreigingen dit pakket u beschermt en hoe Avira Optimization Suite 2021 het beste uit uw computer weet te halen.

 • Betrouwbare antivirus
 • Performance booster
 • Anti-Ransomware
 • Geen firewall

Met Avira Optimization Suite 2021 maakt u gebruik van dezelfde antivirussoftware als bij Avira Internet Security Suite, terwijl het pakket is uitgebreid met Avira Speedup Pro. Dit programma laat uw systeem beter presteren. In tegenstelling tot Internet Security Suite heeft deze iets duurdere optie van Avira echter geen speciale mogelijkheid tot het optimaliseren van uw Windows-firewall. Daarnaast in de VPN mogelijkheid, die in Avira Total Security pakket aanwezig is, weggelaten.

Antivirus

Avira Optimization Suite 2021 biedt alle mogelijkheden die u mag verwachten van een antiviruspakket. Vrijwel alle soorten malware worden tegengehouden. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het detecteren en blokkeren van ransomware, de beruchte malware die uw computer kan gijzelen. Met Avira Optimization Suite kunt u veilig internetbankieren of online aankopen doen en ook uw e-mails worden zorgvuldig in de gaten gehouden.

Speedup

De tune-up software is een van de meest in het oog springende functies van Avira Optimization Suite. Door uw registers op te schonen, junk files te verwijderen en ruimte op de harde schijf vrij te maken, zorgt Avira System Speedup Pro ervoor dat uw computer sneller opstart, vlekkeloos draait en dat u sneller kunt surfen. Daarnaast beperkt u de kans op een crash en heeft u extra schijfruimte om programma’s of bestanden op te slaan. Avira Optimization Suite 2021 helpt u zodoende uw systeem op de top van zijn kunnen te laten draaien.

Privacy

Er is Avira daarnaast veel aan gelegen om uw privacy te bewaren. En dat is wel zo prettig, want niemand zit te wachten op kwaadwillende die kunnen zien wat u doet op het internet en met de computer. Optimization Suite heeft daarom functies die het onmogelijk maken uw activiteiten te traceren door uw geschiedenis, cache en cookies te verwijderen. Ook kunt u bestanden definitief en onherstelbaar vernietigen of juist versleutelen. Verder bevat dit pakket speciale anti-spyware.

Conclusie

Avira Optimization Suite 2021 is een ideale oplossing voor degenen die geen behoefte hebben aan een firewall, maar wel aan een betrouwbare antivirus oplossing voor Windows en het optimaliseren van de prestaties van de PC.

Pluspunten

 • Tune-up mogelijkheden
 • Betrouwbare antivirus
 • Anti-ransomware en anti-phishing

Minpunten

 • Traag bij het uitvoeren van scans

Systeemeisen

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 8, 8.1

Hardware:

 • Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 Processor
 • Geheugen 2GB of meer
 • Schijfruimte 2GB of meer