Kortingsactie

Online backup software

Rank 123456
LiveSchijfAcronis online backupMyPC Backup online backup softwareZip Cloud online backupSTACK Transip Online Backup
De laagste prijs / maand:
€ 6,25€ 4,99€ 9,95€ 9,95€ 3,03
Taal versie
Nederlands
Engels
Diverse backup Functies:
Automatische backup
Incremental Backups
Selective Backup
File Manager
Versiebeheer
Archief Folders
Foto gallery
Online bereikbaar zonder download
Synchroniseren met meerdere computers
Bestanden toegankelijk met MAC & PC
Folder/File Sharing
Bestands rechten toepassen
Grote bestands formaat verzenden
Foto album delen
Mobiel
iPhone
Android
Windows Mobile
Ondersteuning / Help & Support:
Telefonische Support
E-mail
24 / 7 support
Online Documentatie
Backup opslag / prijs per maand
100GB
250GB € 4,99€ 3,03
500GB € 5,99
Onbeperkt € 6,25€ 9,95€ 9,95
Security
SSL Secure
Versleutelde opslag

Waarom een Online Data Backup Service gebruiken?

De gemiddelde computer gebruiker geeft aan dat hij regelmatig bang is om tijdens een harddisk crash al zijn data te verliezen. Hier moet onder andere gedacht worden aan documenten, foto’s, muziek, video’s en nog veel meer. Hoewel de meeste gebruikers zich bewust zijn van de risico’s, dat al hun data verloren kan gaan bij een harddisk crash, wordt nauwelijks tot geen actie ondernomen om dit te voorkomen. Online backup diensten zijn een uitstekende, eenvoudige en veilige manier om automatisch backups van al uw bestanden zoals documenten, foto’s en video’s te maken.

Als een harddisk crash plaats vindt heeft u direct toegang tot al uw gebackupte bestanden. Tegenwoordig bieden veel online backup diensten de mogelijkheid om uw data via uw telefoon te bereiken met een mobiele app. De top drie online backup diensten zijn: SugarSync, MyPC Backup en Zip Cloud. Deze diensten bieden een online backup service met verschillende functies die kunnen worden verwacht van een goede online backup dienst.

Omdat de data die u backupt buitenshuis wordt opgeslagen, is deze veilig terug te halen na een harddisk crash, diefstal of een volledige systeem crash. Het voordeel van deze diensten is dat ze zeer eenvoudig te installeren zijn en dat bijna geen computer kennis nodig is om uw data veilig online op te slaan.

Online Backup Services: Waar dient u op te letten!

Back-up functies
De meest belangrijke functies bij de online backup dienst is om automatische backups, archivering en incrementele back-ups te maken. Tevens dienen ze een gemakkelijke gebruikers interface te hebben. Daarnaast moet het eenvoudig en/of automatische kunnen synchroniseren. Versiebeheer is een zeer handige functie die niet mag ontbreken bij een online backup dienst. Deze functie is erg handig als u per ongeluk wijzigingen opslaat die u liever niet had opgeslagen.(Met Versiebeheer kunt u het vorige bestand eenvoudig terugzetten.)

Remote / Mobile / Web Access
Veel online backup diensten hebben functies om op afstand toegang te krijgen tot uw gegevens. Hier moet gedacht worden aan het synchroniseren met meerdere computers, een map of album te delen en via een online web omgeving (web browser) bij uw bestanden te komen. Sommige diensten hebben de mogelijkheid om een app te installeren en uw data beschikbaar te maken op uw mobiele telefoon of tablet.

Security
Het is zeer belangrijk dat uw data beveiligd is op het hoogste niveau van encryptie. Zowel tijdens het synchroniseren van de data als bij de opgeslagen data. We hebben gekeken van welke soorten coderingen de dienst gebruik maakt. Daarnaast geven wij de voorkeur aan bedrijven die de data opslaan op meerdere servers.

Gebruiksgemak
De beste online backup diensten moeten makkelijk in gebruik zijn. De tools en functies moeten eenvoudig te begrijpen zijn en makkelijk om mee te werken.

Help & Support
Het is belangrijk, als u problemen ondervindt, dat u met specifieke vragen terecht kunt bij de online backup dienst. De beste diensten zorgen voor een goede product ondersteuning zowel online als offline. Extra ondersteuning wordt gegeven door middel van telefoon, e-mail, live chat en extra middelen zoals: FAQ`s en tutorials.

Terug naar boven