Tijdelijke Kortingsactie

Beste vijf antivirus pakketten van dit moment

Onderstaand vind u de top 5 beste antivirus software van dit jaar. Voor een uitgebreide product Review klikt u op de gevoegde links.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Plus is de beste antivirus software op dit moment. Het pakket is geschikt voor Windows 10. Het scoorde in alle gebieden van onze test goed. Het komt met een goede bescherming tegen ransomware. Daarnaast beschikt het pakket over de meeste beveiligingstools in het basis antivirus pakket. Klik op bovenstaande link voor de uitgebreide review van Bitdefender Antivirus.

Bullguard Antivirus

Bullguard antivirus behoord tot de top beste antivirus software pakketten. Bullguard Internet Security staat op zelfs op de eerste plaats in de Internet Security test van dit jaar. Het is de meest gebruiksvriendelijke antivirus software en komt met een ingebouwde spam filter. Wat vele niet weten is dat de software van Bullguard gebruik maakt van de Bitdefender antivirus technology. De software is zeer ligt en vertraagd de computer minimaal. Een echte aanrader! Zie bovenstande link voor de complere review.

Kaspersky Antivirus

Kaspersky antivirus is een grote speler in de markt. Kaspersky antivirus biedt uitstekende bescherming tegen de nieuwste malware en andere kwaadaardige software zoals, virussen, trojans en rootkits. Dit alles gecombineerd in een zeer eenvoudige / gebruiksvriendelijke interface. De antivirus werkt prettig, presteert goed en is eenvoudig te installeren. Het basis product is iets duurder dan die van de concurrentie en komt niet met extra opties.

Norton Antivirus

Norton antivirus is misschien wel de meest bekendste antivirus software op de markt. Norton stond jaren lang bekend als de software die je computer langzamer maakte. Dit is nu niet meer het geval. De software zit goed in elkaar, na installatie werkt het systeem nauwelijks trager. De meeste alternatieven gebruiken meer resources van de computer.

Panda Antivirus

Panda Antivirus heeft de afgelopen jaren flinke stappen vooruit gezet. De software is vanuit zich zelf vrij basic maar doet wel zijn werk goed. Panda biedt 24 uur per dag ondersteuning, 365 dagen per jaar. Door de cloud technologie van panda vraagt de software weinig van uw computer of laptop.