Kortingsactie

Bitdefender: beste antivirus software 2013

Security ShieldBitdefender: beste antivirus software 2013

TopReviews heeft Bitdefender en Kaspersky uitgeroepen tot “Beste koop 2013”. Antivirus of een internet security pakket wordt met het jaar belangrijker. Antivirus software is het meest belangrijke stukje software op uw computer. De afgelopen jaren is de cybercrime enorm toegenomen en zodoende wordt het onderwerp bijna dagelijks in het nieuws besproken.

Bitdefender komt voor het derde jaar op rij, als best geteste antivirus software van het jaar. In onderstaande tabel vindt u de hoofdpunten. Voor de complete antivirus test adviseren wij u de volgende pagina.

Bitdefender antivirus Kaspersky antivirus
Bescherming score 100% 98%
Reparatie score 98% 92%
Gebruiksvriendelijkheid 100% 100%

Het is duidelijk te zien dat, als uw computer besmet raakt met een virus, Bitdefender hier uw beste vriend is. Kaspersky scoorde erg matig en moet hier duidelijk aan werken om komend jaar in aanmerking te komen voor de eerste plaats.

Updates

Bij iedere antivirus test wordt er gewerkt met een up-to-date besturingssysteem. Het besturingssysteem is naast antivirus software het meest belangrijke onderdeel op uw computer om deze up-to-date te houden. Is uw computer niet voorzien van de meest recente updates dan is de kans klein dat u bovenstaande scores haalt. Zorg er dan ook voor dat de antivirus software en het besturingssysteem (Mac iOS en Windows) altijd up-to-date zijn!