Kortingsactie

BullGuard Antivirus 2022

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

Nieuwe versie

Goede virusscanner, Gebruiksvriendelijk, eenvoudig geschikt voor Windows.

User Rating: 3.72 ( 152 votes)
BullGuard Antivirus 2022

BullGuard Antivirus Kopen

29,95
Tijdelijk: 23,99 incl. btw

BullGuard Antivirus 2022 Review

BullGuard Antivirus behoort tot de top van de internetbeveiliging en komt geregeld met flinke kortingsacties. Het geavanceerde zelfverdedigingssysteem werkt goed. Een volledige systeemscan neemt wel veel tijd in beslag. In onze review leest u waarom wij Antivirus van BullGuard een echte aanrader vinden.

De uitgebreidere versie BullGuard Internet Security is nu tijdelijk afgeprijsd naar €29,99. Hiermee kunt u maar liefst 3 apparaten beveiligen.

In het kort

 • Regelmatig aantrekkelijke kortingsacties
 • Gebruikersvriendelijk, zeer eenvoudig in gebruik
 • Uitstekende prestaties
 • Vernuft zelfverdedigingsmechanisme
 • Volledige systeemscan kan sneller
 • Beste Prijs prestatie verhouding

Gebruiksvriendelijk en regelmatig leuke kortingen

Om met de deur in huis te vallen: BullGuard komt geregeld met flinke kortingsacties. Dat maakt het pakket een stuk voordeliger dan andere pakketten. U koopt dit product, inclusief kortingen, voor een kleine 20 euro. Voor 30 euro komt BullGuard met zijn Internet Security bundel hiermee kunt u 3 apparaten beveiligen en heeft u extra functies zoals een firewall.

Het pakket is zeer eenvoudig te installeren, de gebruikersinterface werkt prettig. De internet security bundels van BullGuard zijn beschikbaar in het Nederlands en geschikt voor het Windows besturingssysteem.

Zelfverdediging voor gevorderden

Naarmate malware zich ontwikkelt komen uw computer, maar ook de internet security zelf in gevaar. Ruim voordat ze op de radar verschijnen, kunnen onbekende malware bepaalde delen van de virusscanner uitschakelen. Kwaadwillende kunnen dan ongestoord binnendringen en schade toedienen.

Door traditionele opsporing van malware te combineren met het zogenaamde Behavioral Detection, beschermt de software zichzelf als het ware tegen ongewenste toegang. Bekende malware wordt gevonden door identiteit te vergelijken met uitgebreide databases. Behavioral Detection zorgt ervoor dat onbekende malware wordt gevonden op basis van het gedrag. Deze extra beveiligingslaag zorgt uiteindelijk voor betere beveiliging tegen bekende, maar dus ook onbekende malware die de computer en gericht uw virusscanner aanvallen.

Presteert goed, systeemscan kan sneller

Dat blijkt ook uit de test. Mede dankzij de meerdere defensielagen scoort BullGuard Antivirus zeer goed als het gaat om opsporen en isoleren van schadelijke malware en behoort daarmee tot de beste.

De game booster zorgt ervoor dat u geen onnodige meldingen meer krijgt tijdens het spelen van een computer spel. Ook deze werkt naar behoren. Een volledige systeemscan neemt wat ons betreft veel tijd in beslag, iets waar de producent zich bij eerstvolgende updates zou moeten richten. Daarentegen levert een systeemscan geen onnodige vertragingen op, wat bij andere antivirus scanners vaak wel het geval is.

Samengevat

Pluspunten

 • Prijs technisch de meest interessante virusscanner
 • Gebruiksvriendelijk, simpel en eenvoudig
 • Goede zelfverdediging en kwetsbaarhedenscanner
 • Scoort hoog bij onafhankelijke tests
 • Gebruikt weinig van de systeembronnen en valt u niet lastig tijdens het gamen.

Minpunten

 • Trage systeemscan, duurt gemiddeld iets langer

BullGuard Antivirus presteert uitstekend in het veilig houden van uw pc en is prettig in het gebruik. De flinke kortingsacties maken BullGuard Antivirus tot een echte aanrader. BullGuard Antivirus krijgt een 9.9 / 10 punten. De BullGuard virusscanner komt op de eerste plaats bij de virusscanner test van 2022 en verdient hiermee de TopReviews gold award.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van de beste virusscanner software van dit jaar.

Systeemeisen:

Besturingssysteem:

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8.1

Hardware:

 • Geheugen 1 GB of meer
 • Schijfruimte 1GB of meer

BullGuard antivirus 2022

De virusscanner van BullGuard wordt ontwikkeld door het gelijknamige bedrijf Bullguard. BullGuard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software, en loopt voorop als het gaat om Smartphone security.

Naast security oplossingen voor de Smartphone beschikt het bedrijf over diverse producten die geschikt zijn voor uw Windows computer. Zo komt het met een virusscanner, Internet Security en Premium Protection gecombineerd met back-up mogelijkheden.

BullGuard antivirus 2022 is het instapproduct van deze software ontwikkelaar, het komt met verschillende functies om uw computer goed te beschermen tegen verschillende dreigingen. Zo beschikt de virusscanner over een goede kwetsbaarhedenscanner , herkent de software schadelijke code en biedt het bescherming bij phishing-aanvallen.

Vindt u de basis virusscanner niet voldoende en bent u op zoek naar meer bescherming features. Dan heeft u de keuze uit “BullGuard Internet Security 2022” en “BullGuard Premium Protection 2022”. Bij deze twee pakketten krijgt u extra opties zoals onder andere een Firewall en ouderlijk toezicht geïntegreerd in een beveiligingspakket.