Kortingsactie

BullGuard Internet Security 2022

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

nieuw

Internet Security pakket met veel mogelijkheden geschikt voor Windows.

User Rating: 4.18 ( 159 votes)
BullGuard Internet Security 2022

Kopen button IS

59,99
Tijdelijk: 29,99 incl. btw

BullGuard Internet Security krijgt van ons 10 / 10 punten. Het product komt hiermee op de eerste plaats bij de Internet Security test van 2022 en verdient hiermee de TopReviews gold award. Tijdelijk 3 apparaten beveiligd voor €29,99,-

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel
 • Goede antivirus oplossing
 • Goede PC TuneUP
 • Beschikbaar voor meerdere divices
 • Game Booster voor optimaal game plezier

BullGuard Internet Security 2022

De installatie procedure van BullGuard Internet Security loopt vlot. Als de software is geïnstalleerd wordt direct gevraagd om een account aan te maken. Dit account is onder andere nodig om gebruik te kunnen maken van de functie ouderlijk toezicht.

Als BullGuard Internet Security eenmaal is geïnstalleerd haalt het direct de nieuwste virusdefinities binnen. Daarna voert het automatisch een systeem analyse uit. Dit kan even duren, de systeem analyse is bedoeld om het systeem te optimaliseren, het verwijderd onnodige bestanden en het maakt geheugen vrij.

Het hoofd menu komt overeen met die van het afgelopen jaar. Het menu zit duidelijk en overzichtelijk in elkaar, het komt met verschillende modules. Hierdoor is het mogelijk direct verschillende onderdelen te starten en hoeven er niet verschillende dialoogvensters geopend te worden voordat u bijvoorbeeld een virusscan kunt laten uitvoeren. Dit maakt het menu erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel.

De volledige virusscan zit goed in elkaar. BullGuard internet security scoort goed bij het zoeken naar virussen, spyware en overige malware op het systeem. Daarnaast kijkt de software naar het gedrag van toepassingen op de computer. Hierdoor detecteert het nieuwe dreigingen die nog niet bekend zijn in de lijst met virusdefinities.

Extra functies

In vergelijking met het security pakket van afgelopen jaar komt het met extra interessante snufjes om uw computer te beschermen. Zo waarschuwt het programma als toepassingen ongevraagd je browser proberen te vervuilen met een ongewenste toolbar, andere startpagina of zoekmachine.

Verder houdt het antivirus pakket de systeem bronnen goed in de gaten. Hierdoor wordt voorkomen dat de computer eventueel overbelast wordt gedurende een virusscan.

De kwetsbaarheid scanner houdt uw pc nauwlettend in de gaten. BullGuard controleert met deze scanner of uw computer kwetsbare software bevat die gevoelig is voor dreigingen.

Ook de kwetsbaarheidsscanner , link scanner en de functie ouderlijk toezicht heeft de antivirus leverancier toegevoegd aan dit veelzijdige security software pakket.

Conclusie

Met dit internet security pakket zit het goed! Uw computer wordt beschermt, tegen algemene dreigingen op internet zoals virussen, spyware en overige malware. Daarnaast beschikt het over veel extra snufjes om het gebruik van uw computer zo aangenaam als mogelijk te maken/houden. Het is een zeer degelijke en stabiele virusscanner. Hij doet wat hij moet doen en zelfs meer.

Systeemeisen

Besturingssysteem:

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8
 • Mac OS X 10.11 of recenter

Hardware:

 • CPU 1.6GHz of meer
 • Geheugen 1GB of meer
 • Schijfruimte 1gb of meer

Virusscanner Specificaties

TypeComputer Beveiligingssoftware
FabrikantBullGuard
Vanaf prijs€ 59,95
Licentievorm 
Tot 3, 1jaar€ 59,95 – € 29,99
Tot 5, 1jaar€ 83,95
Tot 3, 2jaar€ 95,95
Tot 5, 2jaar€ 134,95
Functies 
NederlandstaligJa
FirewallJa
SpamfilterJa
Ouderlijk toezichtJa
GamemodusJa
Anti SpywareJa
Anti PhishingJa
BesturingssystemenWindows, Mac, Android
WachtwoordkluisNee
Versie2022

Zie ook de BullGuard Antivirus 2022 Review en de BullGuard Premium Protection 2022 Review.