Kortingsactie

BullGuard Premium Protection 2021

Review Overview

Antivirus protection
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

Nieuw

Complete antivirus met focus op ouderlijk toezicht.

User Rating: 3.28 ( 96 votes)

BullGuard Premium Protection 2021
Kopen button premium
89,99 Tijdelijk: € 36,00

BullGuard Premium Protection 2021 Review

BullGuard Premium Protection is de meest complete internet security bundel van de fabrikant. De kortingsacties maken het pakket aantrekkelijk. De uitgebreide functie ouderlijk toezicht werkt prettig, maar is niet voor iedereen even bruikbaar. U leest hieronder waarom waarom wij Premium Protection van BullGuard een echte aanrader vinden.

In het kort:

  • Regelmatig aantrekkelijke kortingsacties
  • Meest complete virusscanner met veel extra features
  • Zeer uitgebreide ouderlijk toezicht functie
  • Niet alle features even interessant
  • Beveiligt maximaal 10 PCs, MACs, Androids

Megakortingen

BullGuard staat er om bekend regelmatig te stunten met megakortingen. Soms scheelt dat wel 50%. Dat is prettig, want standaard ligt de prijs van Premium Protection een stukje hoger ten opzichte van andere megabundels.

Ambitieuze superbundel met lage systeembelasting

BullGuard Premium Protection is meer dan compleet. U kunt op diverse manieren uw bestanden online backuppen. De functie ouderlijk toezicht is zeer uitgebreid. Social Media Protection is extra welkom voor bezorgde ouders. Hierover verderop meer.

Het mega-pak aan beveiligingstools neemt relatief weinig ruimte in en de systeembelasting is laag. De bundel scant naar kwetsbaarheden in het systeem en optimaliseert de systeemprestaties. Zo voorkomt de internet security bundel dat u last ondervindt van de talrijke beveiligingsprocessen.

Bullguard Premium Protection 2021

Uitstekende ouderlijk toezicht, redelijke prestaties

Ten opzichte van andere antivirus-pakketten heeft BullGuard Premium Protection op het gebied van ouderlijk toezicht veel te bieden. Het Social Media Protection onderdeel houdt risicovolle activiteiten op sociale platforms als Facebook goed in de gaten. U blokkeert desgewenst ongewenste chats en schadelijke programma’s. Deze focus op ouderlijk toezicht is vooral prettig als u zelf ouder bent.

BullGuard scoort goed bij het blokkeren van gedetecteerde malware en het onderscheppen van phishing pogingen. Het e-mail spamfilter werkt naar behoren. Daarnaast staat een actieve bescherming van het gebruik van gevoelige identiteitsgegevens. Identity Protection bericht u wanneer uw identiteit en andere gevoelige persoonlijke informatie wordt misbruikt.

Zelfbeschermende software

Sommige malware slaagt er in om internet security software uit te schakelen, zodat deze ongestoord hun gang kunnen gaan. Net als bij de kleinere bundels van BullGuard beschermt Premium Protection zichzelf. De bundel houdt zijn eigen processen nauwlettend in de gaten, zonder de snelheid van uw pc er onder te lijden heeft.

Samengevat

Pluspunten

  • Prijs met korting zeer interessant
  • Uitgebreide bundel met veel features
  • Ouderlijk toezicht meest compleet van alle bundels

Minpunten

  • Presteert matig in standaard malware tests

BullGuard Premium Protection biedt heel veel internet security voor uw geld. Vooral als u gebruik maakt van een van de talrijke kortingsacties. Deze antivirus-bundel is een must-have! Zie ook de BullGuard Antivirus 2021 en de BullGuard Internet Security 2021 Review.