Kortingsactie
CyberGhost VPN

CyberGhost VPN Review

CyberGhost VPN – Snel en gebruiksvriendelijke VPN-software

De bekende VPN-provider CyberGhost VPN is een van de meest populaire VPN-aanbieders wereldwijd: er zijn zo’n 38 miljoen gebruikers bij de aanbieder. Er wordt bij CyberGhost VPN gebruik gemaakt van een onbeperkte bandbreedte en datavolume en heeft een makkelijk te gebruiken app en pc-programma. Bovendien zijn de klant beoordelingen van de provider op reviewsites zoals Trustpilot erg goed. CyberGhost is te gebruiken op zowel Android, Windows en Apple. Een van de grootste voordelen van CyberGhost VPN: het maakt je internetverbinding niet slomer. Hier vindt u een compleet overzicht van de beste VPN providers van dit moment.

Waarom überhaupt een VPN-verbinding?

Weinig mensen in Nederland gebruiken een VPN-verbinding. Er zijn maar weinig websites geografisch geblokkeerd die je moet omzeilen met een VPN, wat wel het geval is in totalitaire staten zoals Iran en China. In Nederland gebruikt met een VPN vooral om de privacy van het internetgebruik te waarborgen en zo geen derden mee te laten kijken met de sites die je bezoekt.

Een VPN-verbinding is in Nederland niet altijd nodig, maar wel een aanrader. Over het algemeen geldt dat je provider, van zowel je 3-, 4- of 5G als je wifi-internet thuis, al jouw internetverkeer kan inzien. Eigenlijk kan iedereen met dezelfde internetverbinding zien welke sites je bezoekt. Hoewel je provider dat niet mag delen of opslaan is het geen fijn idee dat mensen kunnen zien welke sites jij bezoekt. Met een VPN-verbinding is dat probleem verholpen: je verbergt op die manier je IP-adres en je provider kan niet meer zien waar je naartoe surft.

CyberGhost VPN doet alles wat je nodig hebt

De bewuste VPN-provider doet precies dat wat we hierboven beschreven hebben. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met de grootste voordelen van CyberGhost VPN.

Voordeel #1: Je hebt complete privacy op internet

VPN staat niet voor niets voor Virtual Private Network en dat is precies wat CyberGhost doet. Jouw IP-adres wordt door de VPN-verbinding afgeschermd en je nieuwe IP-adres staat op een willekeurige locatie die geen informatie geeft over jouw ‘whereabouts’. Je provider, de overheid noch hackers weten wat jij op internet ‘uitspookt’ zodra je jouw computer verbindt met CyberGhost VPN.

Voordeel #2: Je geniet van volledige veiligheid

Vind je cookies erg vervelend? Dan zorgt CyberGhost VPN er ook voor dat je met ‘Block Tracking’ voor cookies wordt beschermd. Je hebt geen last van advertenties en ook beschermt CyberGhost VPN jou voor malware. Het biedt dus echt alles wat je nodig hebt om veilig te kunnen internetten.

Voordeel #3: Je omzeilt gemakkelijk geografische blokkades

Als je je bevindt in een land waar de meeste westerse websites zijn geblokkeerd dan geeft CyberGhost VPN jou de optie om een precieze locatie te kiezen. Met een VPN-verbinding kun je zo geografische blokkades omzeilen. Soms is dat ideaal om sportkanalen te kijken die alleen in het buitenland gratis te bekijken zijn. Een voetbalwedstrijd via de app van de NOS kijken zonder VPN is vanaf je vakantielocatie in Zuid-Europa namelijk niet mogelijk. En ook een livestream van de Britse tv kan je alleen zien als je VPN-locatie op een Britse plaats staat.  

Voordeel #4: De verbinding is speciaal geschikt om te streamen

Vaak hoor je mensen klagen over een trage verbinding bij het verbinden met een VPN-server. Dat is bij CyberGhost VPN niet het geval: de connectie is juist gemaakt om ook te streamen via VPN. Je hoeft nooit meer lang te wachten voordat een website, een film of een videogame is geladen.

Voordeel #5: Gebruiksvriendelijkheid is beter dan concurrenten

Een van de grootste voordelen van CyberGhost VPN is dat het veel gebruiksvriendelijker is dan bij andere VPN-aanbieders. Je kunt simpel en snel met één klik verbinden. Je hebt toegang tot meer dan 9000 servers in meer dan 90 landen ter wereld: dat is veel ten opzichte van vergelijkbare providers van VPN-programma’s.

Conclusie

CyberGhost VPN is een goed alternatief voor goedkope VPN-systemen die je snel downloadt in de App Store of op je computer. Niet alle VPN diensten zijn even snel en even veilig. Bij CyberGhost VPN heb je de perfecte, veilige, gebruiksvriendelijke en snelle VPN-verbinding die je maar kunt wensen.