Kortingsactie
BullGuard Dojo

Dojo by BullGuard – Router Antivirus

Een fraai afgeronde kiezelsteen die u overal in huis neer kunt leggen om uw netwerk en al uw met internet verbonden apparaten te beschermen; dat is de Dojo van BullGuard. Het slimme apparaatje functioneert als een firewall die al uw slimme apparaten in huis beveiligt. In één oogopslag ziet u of de kust veilig is en zodra er ernstige bedreigingen zijn, ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon. Waar u ook bent, u weet altijd zeker dat uw netwerk goed beveiligd is.

Internet of Things

Steeds meer apparaten in ons huis zijn verbonden met het internet. Dit noemt men het Internet of Things (IoT). U kunt de meeste van deze apparaten niet voorzien van afzonderlijke antivirus software. Hierdoor vormen huishoudelijke apparaten die met internet verbonden zijn, slimme thermostaten, smart tv’s en gameconsoles vaak een zwakke plek binnen uw netwerk. Hackers kunnen zich via deze apparaten toegang verschaffen tot uw netwerk om malware te verspreiden, gevoelige informatie te bemachtigen en u zelfs ongezien te bespioneren via ingebouwde camera’s en microfoons. Bovendien kunnen uw apparaten worden toegevoegd aan botnets die DDoS-aanvallen uitvoeren.

Hoe werkt Dojo by BullGuard?

Dojo by BullGuard heeft het stijlvolle uiterlijk van een zwarte kiezelsteen. Deze kunt u overal in huis neerleggen. Vervolgens herkent de Dojo automatisch alle apparaten in de buurt. Met een enkele druk op de knop in de bijbehorende app bepaalt u welke apparaten worden toegelaten binnen uw netwerk en kunt u de beveiliging van ieder apparaat configureren. Zo houdt u hackers buiten de deur en beschermt u uw privacy.

Dojo monitort uw netwerk 24 uur per dag en geeft u een waarschuwing zodra er iets niet in de haak is. Zolang alles in orde is, herkent u dit aan een duidelijk groen licht. Wanneer er problemen zijn, geeft de kiezel een oranje lichtsignaal en bij acute bedreigingen wordt het licht rood en ontvangt u via de app een melding op uw telefoon.

Het apparaatje weet welke acties gebruikelijk zijn voor welk apparaat. Zodoende herkent Dojo ongebruikelijke acties en blokkeert het deze automatisch. Ook voorkomt Dojo dat er apparaten op het netwerk worden aangesloten die daar niet thuishoren.