Kortingsactie

F-secure TOTAL 2021

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

Nieuw

Complete bescherming tegen malware en anoniem internetten met een versleutelde VPN

User Rating: 4.12 ( 3 votes)
F-Secure Total Security 2021
Bezoek Website Button

F-secure TOTAL 2021 Review

TOTAL is het meest complete pakket van F-Secure en is bedoeld om uw systeem te beschermen tegen alle bestaande internetgevaren én te zorgen voor volledige anonimiteit tijdens het surfen. Hoe werkt deze uitgebreide software en krijgt u waar voor uw geld met het aanschaffen van F-Secure TOTAL?

In het kort

F-Secure TOTAL bestaat uit een combinatie van F-Secure SAFE en F-Secure FREEDOME VPN. U profiteert van alle functies die het uitgebreide antiviruspakket SAFE te bieden heeft en daarbovenop kunt u gebruik maken van het virtual private network (VPN) van F-Secure.

 • Anoniem internetten met VPN
 • Ouderlijk toezicht
 • Gestolen smartphone terugvinden
 • Complete bescherming tegen malware

VPN dat uw internet verkeer versleuteld

Met VPN wordt uw echte IP-adres verborgen en vervangen voor een fictieve IP, waardoor niemand kan achterhalen wat u online doet. De VPN maakt een veilige tunnel tussen uzelf de rest van het internet en codeert al het verkeer. Hierdoor is uw locatie altijd verborgen.

Door gebruik te maken van VPN kunt u bijvoorbeeld toegang krijgen tot content die geblokkeerd is op uw locatie. Via de VPN kunt u doen of u zich in een ander land bevindt en daardoor toegang krijgen tot content die in dat land beschikbaar is. Daarnaast bent u, doordat uw verkeer is versleuteld, beschermd tegen hackers die via Wi-Fi toegang tot uw systeem proberen te krijgen. De VPN zorgt er daarnaast voor dat websites uw activiteiten niet kunnen opslaan en doorverkopen voor advertentiedoeleinden.

Antivirus en extra bescherming bij bankieren

De antivirus van F-Secure TOTAL beschermt u tegen alle vormen van virussen en malware. Binnenkomende e-mails worden gescand en de antivirussoftware controleert de veiligheid van de netwerken waarmee u verbonden bent. Daarnaast bent u beschermd tijdens het browsen op het internet. Met F-Secure TOTAL bent u bovendien extra beveiligd bij het internetbankieren. De Bankierenbescherming geeft een melding wanneer u een veilige website voor bankieren bezoekt en vervolgens wordt de verbinding beveiligd.

Daarnaast beschikt het pakket over enkele extra opties zoals het traceren van uw smartphone. Zodoende kunt u uw telefoon terugvinden wanneer u deze ergens vergeten bent of wanneer uw telefoon wordt gestolen. Bovendien kunt u de smartphone op afstand vergrendelen en de bestanden op de telefoon wissen.

Ook beschikt F-Secure TOTAL over familiebeveiliging. Hiermee kunt u als ouder instellen welke websites uw kroost wel en niet kunnen bezoeken. Daarnaast kan een maximum aan beeldschermtijd worden ingesteld. Bovendien kunt u alle apparaten vanaf een locatie beheren. Via een handige interface ziet u alle apparaten die gekoppeld zijn aan uw account en kunt u de beveiliging regelen.

Samengevat

F-Secure Total is een zeer compleet pakket dat VPN en antivirus combineert. Daardoor kunt u altijd veilig internetten en bent u volledig anoniem tijdens het gebruik van het internet. Het enige nadeel is dat de prijs door de combinatie van VPN en Internet Security al snel oploopt, vooral als u meer apparaten aansluit.

Pluspunten

 • Alle apparaten beheren vanaf een locatie
 • Virtual private network
 • Bescherming bij bankieren
 • Anti-diefstal

Minpunten

– Relatief duur in vergelijking met andere pakketten

Systeemeisen:

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 8

Hardware:

 • CPU Intel Pentium 4 of hoger
 • Geheugen 1GB of meer
 • Schijfruimte 1.2 GB of meer

Zie ook de F-Secure Antivirus 2021 en de F-Secure Safe 2021 Review.