Kortingsactie

FixMeStick Antivirus verwijderingstool

Review Overview

Gebruikersgemak
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs

Top Product

Zeer betrouwbare antivirus verwijderingsoftware oplossing.

User Rating: 4.67 ( 3 votes)

FixMeStick
Is uw computer ernstig besmet geraakt en/of start deze niet meer op nadat deze besmet is met de meest hardnekkige malware dan is de FixMeStick uw redder in nood. Uw computer hoeft niet weggebracht te worden naar een dure professional of computerwinkel. U kunt zelf aan de slag met de FixMeStick.

Voordelen:
Verwijderd de malware die het Master Boot Record heeft aangetast waardoor de computer mogelijk niet meer goed opstart.
Geschikt voor Windows Vista, 7 en 8, zowel 32- en 64 bits besturingssysteem.
Opschoon acties zijn door middel van een back-up terug te draaien nadat de computer gescand is.
Goedkoper dan een dure reparatie in een computer speciaalzaak.

Nadelen:
Is niet beschikbaar in een goedkopere versie voor 1 computer.
Nog niet beschikbaar op MAC iOS

Geen antivirus bescherming

De FixMeStick werkt op een speciale manier. Het is geen kant en klare antivirus oplossing die de meeste gebruikers op hun computer hebben geïnstalleerd. De FixMeStick biedt geen antivirus bescherming zoals Bitdefender antivirus of Kaspersky antivirus. Het houdt virussen niet buiten de deur en beschermt niet tegen spyware of overige malware. De FixMeStick is de ideale oplossing en wordt pas ingezet als het echt te laat is of als u vermoed dat uw computer besmet is geraakt met een virus.

FixMeStick antivirus verwijdering

De stick is een “bootable” USB media stick. Als de USB stick is geplaatst in de computer wordt deze in een speciale omgeving opgestart. Deze software omgeving is immuun voor virussen. Omdat gebruik gemaakt wordt van een eigen besturingssysteem blijven virussen niet langer verborgen. Als de USB stick is opgestart controleert deze eerst op nieuwe updates, daarna start de stick met het scannen van alle bestanden op uw computer. Een uitgebreide scan kan al snel enkele uren duren. De computer is op dit moment niet te gebruiken voor andere werkzaamheden. Een handmatige scan is ook mogelijk; de stick scant dan op geselecteerde bestanden of mappen.

Als de scan klaar is volgt een overzicht met hierop de opgespoorde resultaten. Daarna kunnen de gevaren direct worden verwijderd. Met als groot voordeel, dat de USB stick een back-up maakt van de verwijderde bestanden. Als na een complete scan blijkt dat de problemen erger zijn geworden kunt u de geback-upte bestanden alsnog terugplaatsten.

De stick is er in twee verschillende varianten. De thuisgebruikers versie kan gebruikt worden op maximaal drie verschillende computers en kost ongeveer €59,- voor één jaar. De zakelijke versie (pro-versie) kan op een ongelimiteerd aantal computers worden gebruikt en kost € 269,- excl btw voor een licentie van één jaar.

Conclusie

De FixMeStick is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing als uw computer besmet is geraakt met een virus. Uw computer hoeft niet meer naar een dure specialzaak te worden gebracht voor het verwijderen van hardnekkige virussen. Wij van TopReviews hadden graag meerdere licentie modellen gezien zodat u kunt kiezen voor één computer of bijvoorbeeld vijf computers. Kortom een ideale oplossing die u graag binnen handbereik wilt hebben. Het is geen alternatief voor een normale antivirus oplossing.