Kortingsactie

G DATA Internet Security 2021

G DATA Internet Security 2021 Review

G DATA Internet Security 2021

G DATA tilt de beveiliging van uw computer een stap omhoog met dit Internet Security-pakket voor Windows. In vergelijking met de basis antivirus van het merk beschikt dit abonnement onder andere over een eigen firewall. Wat zijn de voordelen van G DATA Internet Security en waarom kunt u overwegen voor dit pakket te kiezen?

In het kort

 • Eigen firewall
 • Anti-ransomware
 • Alleen voor Windows
 • Cloud-beveiliging

Net als Antivirus van G DATA is Internet Security speciaal ontwikkeld voor Windows. Dit uitgebreidere pakket beschikt over alle functies die Antivirus ook heeft zoals een virusscanner, bescherming tegen ransomware, extra beveiliging bij het internetbankieren of online winkelen en een spam-filter. Internet Security is daarnaast uitgebreid met enkele belangrijke opties zoals een firewall en ouderlijk toezicht.

Firewall

De firewall is een van de belangrijkste toevoegingen aan G DATA Internet Security. Deze firewall beschermt uw inkomende en uitgaande verbindingen tegen bijvoorbeeld hackers of spionagesoftware. De firewall werkt volledig automatisch, maar is ook handmatig te configureren.

Beveiliging via cloud

Het maken van back-ups is ontzettend belangrijk bij het beveiligen van uw systeem. Mocht uw computer crashen of het slachtoffer worden van kwaadaardige software, dan kunt u uw belangrijkste bestanden immers herstellen. G DATA Internet Security maakt versleutelde back-ups en slaat deze op in een cloud. Zodoende weet u zeker dat uw kostbare gegevens altijd veilig zijn.

Veilig surfen

Een van de manieren waarop internetcriminelen uw gegevens bemachtigen is via zogenoemde phishing-websites. Een dergelijke site doet zich bijvoorbeeld voor als de officiële website van een bank en vraagt om uw inloggegevens, creditcardnummer et cetera. G DATA Internet Security beschermt u tegen dergelijke phishing-websites tijdens het surfen. Daarnaast worden ook schadelijke downloads tegengehouden en u bent ook beschermd tijdens het gebruik van sociale netwerken. Links in valse posts en advertenties op social media worden niet geopend waardoor de bijgevoegde schadelijke software geen kans heeft zich op uw computer te installeren.

Kinderbeveiliging

Wanneer u kinderen heeft is het ouderlijk toezicht tevens een belangrijke functie van G DATA Internet Security. Via de kinderbeveiliging kunt u het internetgebruik van uw kroost in de gaten houden. U kunt vooraf gebruikstijden bepalen en uw kinderen kunnen alleen goedgekeurde websites bezoeken.

Review Overview

Antivirus bescherming - 8.5
Gebruikersgemak - 7
Mogelijkheden - 8
Stabiliteit en betrouwbaarheid - 7
Prijs prestatie verhouding - 9
User Rating: Be the first one !

Conclusie

G DATA Internet Security 2021 voor Windows heeft net even iets meer functies dan het antivirus-abonnement van hetzelfde bedrijf. De firewall is een welkome toevoeging en voor gezinnen met kinderen is ook de kinderbeveiliging de moeite waard. Bovendien is dit Internet Security-pakket relatief voordelig. Zie ook de G DATA Total Security Review

Pluspunten

 • Eigen firewall
 • Versleutelde back-ups
 • Bescherming tegen ransomware
 • Anti-phishing

Systeemeisen

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 8, 8.1

Hardware:

 • Geheugen 2GB of meer
 • Schijfruimte 2GB of meer