Kortingsactie

Gebruik toegangsbeveiliging voor uw tablet!

tablet antivirusGebruik toegangsbeveiliging voor uw tablet!
De laatste jaren is het aantal tablets in Nederland fors gegroeid. Deze populaire computers worden veel gebruikt voor het surfen op internet. Daarnaast worden er veel apps op geïnstalleerd. Het is daarom erg belangrijk dat er goed stil wordt gestaan bij de beveiliging van een tablet. Omdat het een erg compact apparaat is, is het voor dieven erg makkelijk om te stelen.

Hierdoor is het erg belangrijk om een toegangspincode in te stellen, of een beter alternatief een sterker wachtwoord. Deze Password Generator helpt u bij het maken van een sterk wachtwoord. Naast een sterk wachtwoord is het raadzaam om de tablet zichzelf, binnen 1 minuut, te laten vergrendelen als de tablet niet gebruikt wordt.

Als u regelmatig op uw tablet aan het surfen, e-mailen en/of internet bankieren bent is het verstandig om een restrictieve toegangsblokkade in te stellen. Dit zorgt ervoor dat, als er herhaaldelijk het verkeerde wachtwoord ingevuld wordt, het apparaat automatisch alle opgeslagen gegevens verwijderd.

Als vierde optie kunt u tegen een kleine vergoeding een beveiligingspakket installeren op uw tablet. Kaspersky biedt hier een mooi pakket voor. Dit is alleen mogelijk op Android tablets en tot op heden nog niet voor de Ipad of Iphone. Deze tablet security biedt bescherming tegen internetdreigingen en diefstal. Zo is het mogelijk uw zoekgeraakte tablet op afstand te blokkeren of gegevens te wissen. Verder is het mogelijk om de tablet te traceren door middel van GPS, GSM of WiFi en Google Maps. Door de ingebouwde foto functie kunt u op afstand foto’s maken en deze naar u zelf verzenden.