Kortingsactie
Gryphon Smart WiFi Router - Antivirus Router

Gryphon WiFi-router – Antivirus in een Box

De Gryphon Wifi-router is een krachtig systeem om uw thuisnetwerk te beschermen én te verbeteren. De router is voorzien van de laatste ESET antivirus software. Hierdoor worden alle slimme apparaten in uw huis in een keer beschermd. Tegelijkertijd zorgt de router voor een extra snelle verbinding. Alle apparaten krijgen een eigen datastream, waardoor ze stuk voor stuk profiteren van een optimale Wi-Fi-verbinding.

Al uw slimme apparaten beschermd

Ongemerkt zijn steeds meer apparaten in ons huishouden in de loop der jaren verbonden met het internet. Niet alleen uw laptop, tablet of smartphone, maar ook televisies, spelcomputers, thermostaten, de verlichting en het koffiezetapparaat zijn tegenwoordig vaak aangesloten op het internet. Dat is natuurlijk ontzettend handig, maar het zorgt ook voor het nodige gevaar. Deze apparaten zijn doorgaans namelijk niet beschermd met antivirus software. Gelukkig zijn er slimme routers als de Gryphon WiFi-router die al het inkomende en uitgaande verkeer controleren en malware of hackers zodoende buiten de deur weten te houden.

Ingebouwde ESET-security

Met de Gryphon WiFi-router beschermt u in een keer alle apparaten die op uw thuisnetwerk zijn aangesloten. De router is voorzien van krachtige ESET virusscanner software die bedreigingen herkent en deze tegenhoudt voor zij uw netwerk binnendringen. De router weet precies wat voor gedrag normaal is voor welk apparaat en zodra een apparaat verdachte acties onderneemt, worden deze geblokkeerd.

Het fijne aan de Gryphon WiFi-router is dat het stijlvolle witte apparaatje niet alleen uw netwerk beschermt, maar ook verbetert. Met een gegevensoverdracht van 3GB per seconde en een TriBand Radio is de verbinding altijd en overal in huis razendsnel.

Ouderlijk toezicht

Een andere unieke functie van deze kwalitatief hoogwaardige router is de kinderbeveiliging. Hiermee kunt u uw kinderen en uw privacy snel en eenvoudig beschermen. De router weet bij een bepaalde leeftijd welke websites ongeschikt zijn en ongepaste websites worden automatisch geblokkeerd. Daarnaast kunt u makkelijk de browsegeschiedenis van ieder apparaat bekijken. Vindt u dat uw kinderen te veel tijd op internet doorbrengen? Met de Gryphon WiFi-router kunt u de gebruikstijd van ieder apparaat reguleren. U kunt verder zelf bepalen welke apps toegankelijk zijn. U ontvangt real-time verzoeken en kunt zelf goedkeuring geven.