Kortingsactie

Installeer zo snel als mogelijk de laatste updates!

antivirus beveiligings updates
Installeer altijd zo snel als mogelijk de laatste updates!

Helaas is alle software nooit 100% foutloos geprogrammeerd. De fouten die zich in de software bevinden kunnen beveiligingsrisico’s opleveren. Dit geldt voor alle software/besturingssystemen, van uw nieuwe MAC OS X, Windows 8, Adobe Reader of een internet browser zoals Firefox en Chrome.

 

Het overgrote deel van de software ontwikkelaars brengt snel nieuwe updates (beveiligingspatches) uit. Deze beveiligingspatches worden gemaakt om de fouten in de software te herstellen.

Het is aan de gebruikers om deze zo snel als mogelijk te installeren. Dit kan meestal erg eenvoudig gedaan worden door de updates automatische te laten installeren op uw MAC of Windows PC.

Het is bij de onderstaande software zeer belangrijk de laatste updates snel te installeren omdat deze de grootste risico’s vormen en erg veel gebruikt worden bij aanvalsdoelen.

Adobe Reader
Flash player
Java
Webbrowsers

Naast deze software pakketten dient uw besturingssysteem altijd up to date te zijn en u dient minimaal een virusscanner te hebben geïnstalleerd. De beste virusscanner is pas op zijn best met de laatste updates!