Nieuwjaarsactie

Kaspersky antivirus 2022

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

Top Product

Goede virusscanner geschikt voor het Windows besturingssysteem.

User Rating: 3.31 ( 32 votes)

Kaspersky Antivirus 2022

Kopen button
€ 29,99 incl. btw

Kaspersky Antivirus 2022 review

Kaspersky Antivirus 2022 doet nauwelijks onder voor zijn grotere broers. De virusscanner presteert uitzonderlijk goed, maar er zijn goedkopere en betere alternatieven. U leest hier waarom Kaspersky Antivirus 2022 een goede aankoop is.

In het kort:

 • Uitzonderlijke prestaties voor basic pakket
 • Overzichtelijk, eenvoudig in bediening
 • Snel, betrouwbaar en stabiel
 • Prijzig, iets duurder dan de concurrentie

Ander uiterlijk

Het bedieningspaneel is een klein beetje aangepast ten opzichte van de vorige versie, maar werkt beduidend prettiger. Hetzelfde kleurenschema, maar in een andere lay-out. De knoppen zijn wat kleiner, zonder rand en horizontaal uitgelijnd. De beveiligingsstatus van uw pc leest u in een oogopslag af. Bij calamiteiten wordt de banner interactief en verandert van kleur. Met een enkele klik wordt u naar het onderdeel gebracht dat uw aandacht nodig heeft. U bent dus in control en wordt alleen gestoord als het moet. Dat voelt aangenaam.

Uitzonderlijke prestaties

Kaspersky Antivirus 2022 scoort uitzonderlijk goed in diverse onafhankelijke tests. Moeiteloos herkent en blokkeert de bundel verschillende soorten malware. Pogingen tot phishing worden snel opgemerkt en onderschept. De virusscanner voorkomt dat u per ongeluk schadelijke software binnenhaalt. Of dat u terecht komt op frauduleuze websites die het hebben gemunt op uw wachtwoorden. Klein minpuntje: een volledige systeemscan duurt langer dan bij andere pakketten.

Extra tools

Kaspersky heeft een aantal prettige functies toegevoegd:

 • Vraagt een website om uw persoonlijke gegevens, dan typt u deze in met behulp van het On-Screen Keyboard. U voorkomt hiermee dat gevoelige informatie wordt uitgelezen door een zogenaamde keylogger.
 • Logt u in op My Kaspersky dan bestuurt u de belangrijkste onderdelen van het beveiligingspakket op afstand, zoals de snelle of volledige scan, of het updaten van de virusdefinities.
 • Is uw systeem besmet geraakt, dan start de Kaspersky opstartschijf uw systeem op in afzonderlijk besturingssysteem. Zo voorkomt u dat malware uw pc onherstelbaar beschadigd. U moet de opstartschijf wel aan maken voordat u in de problemen raakt.

Voor de eigen firewall, de functies Ouderlijk Toezicht en Veilig Betalen zult u moeten upgraden naar een duurdere virusscanner.

Samengevat

Pluspunten

 • Uitstekende antivirus en internet security prestaties
 • Handige extra tools
 • Eenvoudig te installeren

Minpunten

 • Prijzig
 • Volledige systeemscan traag

Wij vinden Kaspersky Antivirus 2022 een echte aanrader. De virusscanner werkt prettig, presteert fantastisch en is eenvoudig te installeren. Gezien de prijs, zijn de extraatjes wel wat karig.

Systeemeisen:

Besturingssysteem:

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8

Hardware:

 • CPU 1.6GHz of meer
 • Geheugen 1GB of meer
 • Schijfruimte 480MB of meer

Virusscanner Specificaties

Type Computer Beveiligingssoftware
Fabrikant Kaspersky
Vanaf prijs € 29,99
Licentievorm
Tot 1, 1jaar € 29,99
Tot 3, 1 jaar € 44,99
Tot 1, 2 jaar € 52,99
Tot 3, 2 jaar € 78,99
Functies
Nederlandstalig Ja
Antivirus Ja
Anti Phishing Ja
Anti Rootkit Ja
Anti Spyware Ja
USB Controle Ja
Gamer mode Ja
Besturingssystemen Windows
Ouderlijk Toezicht Nee
Versie 2022

Extra Informatie Kaspersky antivirus 2022

Kaspersky antivirus 2022 biedt uitstekende bescherming tegen de nieuwste malware en andere kwaadaardige software zoals, virussen, trojans en rootkits. Dit alles gecombineerd in een zeer eenvoudige / gebruiksvriendelijke interface.

Kaspersky Lab is een innoverend computerbeveiligingsbedrijf dat aan de top staat als het om beveiligingssoftware gaat. Het bedrijf is gestart in 1997 en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen van diverse soorten software pakketten zoals antivirus en internet security pakketten. Over de hele wereld werken ongeveer 3000 mensen bij Kaspersky Lab. De beveiligingsproducten die Kaspersky Lab ontwikkelt, worden wereldwijd door 300 miljoen gebruikers gebruikt.

Kaspersky antivirus 2022 is een van de producten die door het bedrijf zelf ontwikkeld wordt. De virusscanner behoort tot één van de beste virusscanners van dit moment. Het beschikt over alle functies waar een goede virusscanner aan moet voldoen. Kaspersky antivirus 2022 is echter wel een basis beschermingspakket; dit instappakket doet zijn werk goed. Echter, bent u opzoek naar meer beschermingsopties zoals een, Two-Way Firewall, antispam en ouderlijk toezicht, dan kunt u beter kiezen voor Kaspersky internet security 2022. Dit pakket beschikt over alle functies van de virusscanner en komt daarnaast met extra security features.