Nieuwjaarsactie

Kaspersky Internet Security for Mac 2017

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

2017

Kaspersky Internet Security for Mac 2017, extra veilig internetten op uw Mac

User Rating: Be the first one !

Kaspersky Internet Security for Mac
Kopen button

 

Kaspersky Internet Security for Mac 2017 review

Kaspersky Internet Security for Mac 2017 biedt extra beveiliging voor de vaak prijzige Mac computers. De antivirus werkt uitstekend zoals u gewend bent van Kaspersky. Een eigen Firewall ontbreekt echter. We beschrijven voor u de belangrijkste features en leggen uit waarom Internet Security for Mac 2017 van Kaspersky een prima aankoop is.

In het kort

  • Goede en betrouwbare virusscanner Mac
  • Ouderlijk toezicht adequaat
  • Scant ook Windows of Unix malware op uw Mac
  • Geen firewall functie
  • Geen extra features

Waarom een Mac beveiligen?

Hoewel Mac computers over het algemeen van zichzelf goed beschermd zijn, blijken ze niet immuun voor cyber aanvallen. Met Kaspersky Internet Security for Mac 2017 verzekert u zich van uitstekende bescherming. De software beschikt over antivirus, ouderlijk toezicht, veilig betalen. Ook waarschuwt de software in de browser op verdachte websites.

Goede bescherming

Met 350MB neemt de software weinig ruimte in. Met een druk op de knop start u vanuit de interface de scan waarmee uw Mac doorlicht op mogelijke schadelijke malware. Een volledige scan doorzoekt de gehele Mac, terwijl de snelle scan alleen de risicogebieden doorlicht. De virusdefinities worden geregeld bijgewerkt zodat u beschermd bent tegen de nieuwste virussen.

Automatische scan vindt plaats zodra u bestanden opslaat of opent op uw Mac.

De software scant niet alleen Mac malware. De software zoekt ook naar malware verspreid vanaf pc’s.

Naast deze features misten we wel een eigen firewall die het binnenkomende en uitgaande verkeer in de gaten houdt.

Ouderlijk toezicht

Heeft u kinderen die graag online willen, dan houdt u met de functie ouderlijk toezicht een oogje in het zeil. Op basis van categorieën bepaalt u wat ongepast is voor uw zoon of dochter. Ook blokkeert u het downloaden van bepaalde bestandstypen.

De functie stelt u verder in staat om het internetgebruik voor uw kind tijdgebonden te maken. U geeft de duur aan en tijdstippen aan waarop uw zoon of dochter internettoegang krijgt.

Daarnaast beschermt ouderlijk toezicht op sociale netwerken. U stelt in welke informatie niet kan worden gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan telefoonnummers, adressen of bankgegevens. Ongewenste contacten kunt u ook blokkeren.

Samengevat

Pluspunten

  • Krachtige virusscanner en bescherming op het web
  • Prima ouderlijk toezicht

Minpunten

  • Geen eigen Firewall
  • Mist uitgebreide features van Windows versie

Met de krachtige Mac virusscanner en het handige ouderlijke toezicht zijn wij overtuigd dat u met Kaspersky Internet Security for Mac 2017 uw Mac en uw gezin extra beveiligd is.