Kortingsactie

Mobile Spy Software

Mobile Spy Software

Mobile Spy is de nieuwe generatie van de smartphone monitoring software. Heeft u het vermoeden dat uw kind of werknemer hun telefoon misbruiken? Zo ja, dan is dit de perfecte en meest betrouwbare software die u nodig heeft. Installeer de verborgen app op de smartphone en log de gegevens vanaf elke locatie.

Deze software registreert SMS-berichten, GPS-locaties, Bel Informatie, Foto’s, e-mailactiviteit en meer. Het is zelfs mogelijk om live mee te kijken op het scherm. De software is compatibel met Android, BlackBerry, iPhone, Symbian en Windows Mobile-apparaten.

Als het programma is geïnstalleerd op het apparaat zal het in stilte de telefoon activiteiten bijhouden. Deze upload hij in zeer kleine pakketjes naar uw beveiligde Mobile Spy account zodat dit niet merkbaar is in de capaciteit van de moblie telefoon. U ziet alles wat ze deden en overal waar ze heen gingen met de telefoon.

Het maakt niet uit of uw kind of werknemer de gegevens wist op de telefoon, de software is niet afhankelijk van het telefoonboek en slaat zijn gegevens in een eigen database op. Als u de gegeven wilt zien logt u in op uw beveiligde online account. Dit is mogelijk vanaf elke computer, tablet of smartphone webbrowser.

Klik hier voor de product page van Mobile Spy

Klik hier voor alle Features die mobile spy biedt

Mobile spy