Kortingsactie
Norton Core - beveiligings router antivirus

Norton Core – Antivirus beveiligingsrouter

Norton Core is een state-of-the-art beveiligingsrouter die dient als ideale vervanger voor uw standaard router. De router zorgt voor een vrijwel onbreekbaar verdedigingsnetwerk, waarbinnen al uw apparaten veilig kunnen opereren. Zodoende weet u zeker dat hackers niet in staat zijn om via slimme apparaten als thermostaten, televisies, babycamera’s, koffiezetapparaten uw netwerk binnen te dringen, virussen te verspreiden en gevoelige gegevens te stelen.

Al uw slimme apparaten direct beveiligd

Hoe meer apparaten in huis aangesloten zijn op het internet, hoe meer zwakke plekken zich binnen uw netwerk (kunnen) bevinden. In tegenstelling tot uw computer of smartphone kunt u de meeste slimme apparaten namelijk niet beschermen door middel van antivirus software. Hackers weten dit natuurlijk en gebruiken uw Internet of Things-apparaten om zich toegang tot uw netwerk te verschaffen.

Norton Core is een router die in een klap uw volledige netwerk beveiligt. De router is immers de plek waar al het internetverkeer uw huis binnenkomt en uitgaat. Met enkele drukken op de knop kunt u aangeven welke apparaten worden toegelaten in uw netwerk. De router analyseert uw netwerk, geeft u een security-score en geeft aan hoe u de beveiliging van uw netwerk snel kunt verbeteren. Ondertussen verzamelt het apparaat continue data en monitort het al het verkeer. Zodoende weet de router precies hoe ieder apparaat zich doorgaans gedraagt en herkent het direct vreemde acties. Zodra een van uw apparaten zich vreemd gedraagt, ontvangt u een waarschuwing of wordt de actie tegengehouden.

Een belangrijke oorzaak van de gevoeligheid van ‘normale’ routers is de gebrekkige software. De meeste routers worden zelden of nooit voorzien van updates, waardoor de beveiliging vaak al snel verouderd is. Norton Core krijgt automatisch de laatste updates. Hierdoor is de router op de hoogte van de meest recente bedreigingen, zonder dat u hier zelf naar om hoeft te kijken.

Eén handige app

In de app kunt u alle verzamelde gegevens bekijken en krijgt u een helder overzicht van de activiteiten binnen uw netwerk en van de eventuele beveiligingsrisico’s. U kunt snel en gemakkelijk gasten accepteren en apparaten toelaten of blokkeren. Daarnaast kunt u via de app ook een tijdsslot instellen voor de kinderen en in de gaten houden welke apparaten zij gebruiken en wat zij daarmee doen.