Kortingsactie

Norton Security Premium 2022

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

TOP 3

Een van de beste Internet Security pakket met online backup mogelijkheden.

User Rating: 2.85 ( 72 votes)
Norton Security Premium 2022


Kopen button

Tijdelijk: € 59,99 incl. btw

Norton Security Premium 2022 krijgt van ons 9,8 / 10 punten. Het product komt hiermee op de eerste plaats bij de Internet Security test van 2022 en verdient hiermee de TopReviews gold award.

Voordelen:

 • Biedt bescherming voor 10 apparaten
 • 75GB cloud opslag
 • Ouderlijk toezicht en VPN
 • Virus verwijder garantie

Norton Security Premium

De totaal oplossing van Norton Security zit goed in elkaar. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf verschillende basisdiensten geïntegreerd in een nieuwe interface. Na de rondleiding in het pakket valt op dat het totale pakket is vernieuwd. De gehele gebruikers interface is onder de loep genomen en aangepast. Dit is een hele verbetering ten opzichte van voorafgaande jaren. Het is allemaal een stuk overzichtelijker geworden.

In het hoofdmenu zijn de functies onderverdeeld in verschillende categorieën: beveiliging, identiteit, backup en prestaties. Naast de standaard scan optie is het mogelijk om op eenvoudige wijze uw facebook pagina te laten scannen op kwaadaardige links en dreigingen. De scan duurt een enkele minuten maar is wel effectief. Na afloop van de scan zijn we ontsnapt aan een Trojans paard, virussen en tracking cookies. Een goede functie wat ons betreft.

Enkele mogelijkheden

Identity safe

Dit vinden wij een goede functie in het pakket. Dit is een online wachtwoord manager tool die, met een hoofd wachtwoord, inlog- en betaalgegevens bewaard in een virtuele kluis. Deze zijn ook te benaderen vanaf andere geverifieerde apparaten.

Backup

De software komt met een goede online backup oplossing met maar liefst 25GB online backup opslag.

Ouderlijk toezicht

De software komt met een ouderlijk toezicht functie om het surfgedrag van uw kinderen te kunnen monitoren.

Smartphone app

De android app van Norton zit goed in elkaar. De app komt met duidelijke knoppen.  Met deze knoppen heeft u toegang tot de onderdelen zoals antimalware, antidiefstal en backup. De functie van de app advisor geeft goede informatie over mobiele apps die persoonlijke gegevens lekken en adware op uw smartphone willen installeren.

De iOS app is minder uitgebreid. Dit komt door het gesloten systeem van Apple. De app kan enkel backups maken en eventueel een verloren toestel terugvinden.

Conclusie

Het pakket Norton Security Premium is compleet vernieuwd ten opzichte van voorgaande jaren. Het programma zit een stuk logischer in elkaar dan voorheen. Een groot pluspunt is dat het mogelijk is tot 25GB in de cloud op te slaan. Onder de motorkap zit het wel goed. De virusscanner maakt korte metten met verschillende dreigingen online.

Prijs technisch zit het goed. Voor € 69,99 kunt u tot maar liefst tien computers, smartphones of tablets beveiligen. De mobiele app van Norton is verder erg goed uitgewerkt en zit goed in elkaar.

Systeemeisen

Besturingssysteem:

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8
 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS® X

Hardware:

 • CPU 1.8GHz of meer
 • Geheugen 1GB of meer
 • Schijfruimte 1GB of meer

Virusscanner Specificaties

TypeComputer Beveiligingssoftware
FabrikantSymantec Corporation
Vanaf prijs€ 59,99
Licentievorm
Tot 10, 1jaar€ 99,99 nu € 59,99
Tot 10, 2e jaar€ 69,99
Functies
NederlandstaligJa
FirewallJa
SpamfilterJa
Ouderlijk toezichtJa
LaptopmodusNee
Anti SpywareJa
Anti PhishingJa
BesturingssystemenWindows, MAC, Android, iOS
WachtwoordkluisJa
Versie2022