Kortingsactie

Norton Small Business Antivirus

Symantec Endpoint Protection Small Business

Norton Small Business review: betrouwbare internet security voor kleinere ondernemingen

Norton Small Business presenteert de nieuwste antivirus bundel voor kleinere ondernemingen. Norton zelf is vol vertrouwen en geeft garantie: u krijgt uw geld retour als een van de apparaten ongeneeslijk wordt besmet met een virus. E-mailbescherming ontbreekt jammer genoeg en niet alle features werken even goed met de nieuwste Windows browsers. U leest hier of de small business bundel van Norton geschikt is voor uw onderneming.

In het kort

 • Optimale bescherming
 • Cloud-based, servers zijn niet meer nodig
 • Data op diverse apparaten wordt beveiligd
 • Prima verhouding prijs-prestatie
 • Eenvoudige installatie en device management
 • E-mail virusscan ontbreekt

Optimaal beschermd vanuit cloud

Het belang van goede beveiliging voor ondernemers mag allerminst worden onderschat. Door het ontbreken van adequate online beveiliging en onvoldoende ICT resources krijgen cybercriminelen steeds meer vat op kleinere bedrijven.

Norton Small Business levert goede en betaalbare beveiligingssoftware die op elk systeem binnen uw netwerk kan draaien. De cloud-based internet security laat zich eenvoudig installeren, de webinterface werkt eenvoudig. Servers of andere hardware op kantoor behoren tot de verleden tijd. Performance problemen kunnen direct en op afstand worden aangepakt. Zit u met een vraag of probleem, dan krijgt u op afstand support van een gecertificeerde Norton technicus.

Diverse apparaten, flexibel pakket

Norton Small Business werkt multi-device en cross-platform. Nagenoeg alle PCs, Macs, tablets en smartphones worden zowel binnen als buiten kantoor beschermd. Het toevoegen van nieuwe medewerkers en apparaten werkt eenvoudig. U beheert de autorisaties op afstand vanuit de webinterface, bijvoorbeeld vanaf uw mobiel.

Uitstekende prestaties

Norton Small Business qua prestaties behoort tot de top van de small business antivirus pakketten. Onafhankelijke tests wijzen uit dat de systeembelasting laag is en 99% van alle dreigingen wordt opgespoord en geïsoleerd. Door de hoge score vinden we het extra jammer dat Norton koos om een e-mail scanner weg te laten.

Symantec Endpoint Protection Small Business

Antivirus bescherming - 10
Gebruikersgemak - 9
Mogelijkheden - 7.5
Stabiliteit en betrouwbaarheid - 10
Prijs prestatie verhouding - 10
User Rating: 5 ( 1 votes)

Samengevat

Pluspunten

 • Optimale bescherming voor het hele bedrijf
 • Beveiliging groeit mee met uw bedrijf, maatwerk
 • Scoort goed in onafhankelijke tests
 • Multi-device: alle besturingssystemen / apparaten ondersteund en beveiligd.

Minpunten

 • E-mail virusscan ontbreekt

Hoewel een aantal handige features ontbreken, zijn de prestaties van Norton Small Business uitstekend. De “niet-goed-geld-terug” garantie van Norton is een prettig extraatje.