Kortingsactie:
Home / Reviews / Panda Antivirus Pro 2017

Panda Antivirus Pro 2017

34,99 incl. btw Panda Antivirus Pro 2017 Review Panda Antivirus Pro is het basispakket van cyberbeveiligingsproducent Panda. De software bevat een standaard virusscanner en heeft daarnaast een eigen firewall. Hoe goed presteert Panda Antivirus Pro als het gaat om het beschermen tegen virussen en malware en wat voor extra opties biedt dit pakket? In het kort Eigen firewall voor het beschermen van uw Wi-Fi-netwerk Bescherming tegen fraude met anti-phishing Vind uw gestolen iPhone terug met locatievoorziening Diefstalbescherming Android-apparaten Over Panda Panda Security is een Spaans cyberbeveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse soorten IT-beveiliging. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf…

Review Overview

Antivirus bescherming
Gebruikersgemak
Mogelijkheden
Stabiliteit en betrouwbaarheid
Prijs prestatie verhouding

2017

Weinig systeembelasting en eenvoudig te gebruiken virusscanner

User Rating: 4.15 ( 1 votes)

Panda Antivirus Pro
34,99 incl. btw

Panda Antivirus Pro 2017 Review

Panda Antivirus Pro is het basispakket van cyberbeveiligingsproducent Panda. De software bevat een standaard virusscanner en heeft daarnaast een eigen firewall. Hoe goed presteert Panda Antivirus Pro als het gaat om het beschermen tegen virussen en malware en wat voor extra opties biedt dit pakket?

In het kort

 • Eigen firewall voor het beschermen van uw Wi-Fi-netwerk
 • Bescherming tegen fraude met anti-phishing
 • Vind uw gestolen iPhone terug met locatievoorziening
 • Diefstalbescherming Android-apparaten

Over Panda

Panda Security is een Spaans cyberbeveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse soorten IT-beveiliging. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is de ontwikkeling van antivirus software. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse gepatenteerde technologieën die het mogelijk maken onbekende virussen te herkennen en tegen te houden. Panda biedt diverse antivirus pakketten voor particulieren, van een gratis virusscanner tot uitgebreide Panda Global Protection. Panda Antivirus Pro is het basispakket.

Moderne antivirus met eigen firewall

Het pakket beschikt over de gebruikelijke features die men mag verwachten van een moderne antivirus. Het programma beschermt real-time tegen virussen en andere bedreigingen voor uw computer, smartphone of tablet. Daarnaast heeft Panda Antivirus Pro enkele uitgebreidere opties. Een van de meest in het oog springende daarvan is de eigen firewall. Hiermee kunt u uw Wi-Fi-netwerk beschermen tegen ongewenste verbindingen en kunt u zorgeloos gebruik maken van het internet, bestanden delen en bankzaken doen. Verder detecteert de antivirus software zwakke plekken in uw Wi-Fi-netwerk en helpt het om u te beschermen tegen indringers.

Bescherming tegen online fraude

Online fraude is een van de grootste gevaren op het internet. Door middel van phishing proberen cybercriminelen constant persoonlijke gegevens, creditcardnummers, pincodes en wachtwoorden te bemachtigen. Panda Antivirus Pro beschikt over uitgebreide bescherming tegen fraude en identiteitsdiefstal. Het antivirus pakket herkent phishingwebsites en voorkomt dat u nietsvermoedend belangrijke gegevens deelt met kwaadwillenden.

Anti-diefstal voor Android en iPhone

Verder beschikt het pakket over een aantal anti-diefstal opties voor Android en iPhone. Wanneer iemand driemaal het verkeerde wachtwoord intoetst wordt er automatisch een foto gemaakt en wordt deze naar het opgegeven e-mailadres van de eigenaar gestuurd, inclusief de locatie waar de foto genomen is. Het is mogelijk om op afstand de locatie van een smartphone of tablet te bekijken, de bestanden op het apparaat te wissen of het apparaat te blokkeren.

Nauwelijks vertragend voor uw PC

Een van de grote voordelen van Panda Antivirus Pro is dat de software vrijwel geruisloos op de achtergrond draait. Het vergt weinig van uw systeem en u zult weinig tot geen verschil merken in de prestaties van uw computer wanneer u gebruik maakt van de antivirus software.

Samengevat

Pluspunten

 • Weinig systeembelasting
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Eigen firewall
 • Anti-phishing
 • Anti-diefstal

Panda Antivirus Pro is een allround antivirus pakket dat u beschermt tegen de belangrijkste virussen en malware. Daarnaast beschikt het programma over enkele nuttige toevoegingen zoals anti-phishing, een firewall en anti-diefstal. U kunt kiezen voor een licentie voor een, drie, vijf of tien apparaten.

Systeemeisen:

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Android 4 of hoger
 • iOS 7 of later

Hardware:

 • CPU 2 GHz of meer
 • Geheugen 256 MB of meer
 • Schijfruimte 240 MB of meer