Kortingsactie

Het Politie virus verwijderen Deel 2

Bitdefender Rescue CD Virus verwijderenHet Politie virus verwijderen Deel 2

In het vorige deel hebben we besproken hoe u de eerste stappen kunt zetten voor het verwijderen van het hardnekkige politie virus. Hieronder bespreken we de laatste stappen voor het verwijderen van dit virus.

Download de gratis anti-malware tool Malwarebytes. Als de software gedownload is installeert u deze op de besmette computer. Update de software. Als de software up to date is start u de computer op in de veilige modus. Meestal is dit Toets F8. Dit is ook per merk verschillend.

Als de computer is opgestart in de veilige modus dan start u de antimalware scan. Aan het einde van de scan kunt u de gevonden bedreigingen selecteren en verwijderen via “Verwijderder Geselecteerde”. Niet alle gevonden meldingen vormen per definitie een bedreiging. Let dus op wat je verwijderd!

Malwarebytes

Als de scan klaar is en de bedreigingen verwijderd, start u de computer opnieuw op. Download de Kaspersky TDSKiller of de Rootkit remover van Bitdefender. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor het herkennen en verwijderen van rootkit’s.

Bitdefender Rescue CD Virus verwijderen Kaspersky TDSKiller

Een Rootkit is een stukje software dat zich diep in de computer nestelt. Dit stukje software zorgt ervoor dat hackers toegang krijgen tot uw computer. Daarnaast download deze software nieuwe virussen op uw computer.

Als laatste laat u uw computer nogmaals volledig scannen op virussen. Beschikt u computer al over antivirus software dan installeert u de laatste updates en start u de volledige scan. Beschikt u computer nog niet over antivirus software dan raden wij u deze pagina aan. Hier vindt u een overzicht van de beste antivirus software en ziet u in een oogopslag welke software voor u het meest geschikt is.

Mocht na bovenstaande handelingen uw computer nog steeds problemen ondervinden, dan adviseren wij uw computer te voorzien van een nieuw besturingssysteem. Hiermee weet u zeker dat uw computer virus vrij is.

Het Politie virus verwijderen Deel 1