Kortingsactie

True Key Wachtwoord Manager

True Key is een nieuwe oplossing om verschillende internet accounts goed te beveiligen. True Key is naar Intels eigen zeggen; “de oplossing van het universele wachtwoord probleem”. Het “probleem” dat we tegenwoordig tientallen wachtwoorden moeten onthouden en dat we vaak voor de makkelijke onveilige oplossing kiezen – het zelfde eenvoudige wachtwoord voor verschillende accounts- brengt grote risico’s met zich mee. De nieuwe applicatie van Intel maakt het mogelijk voor verschillende diensten een andere vorm van beveiliging kiezen.

True Key is een soort van wachtwoordmanager zoals LastPass. Het maakt gebruik van AES-256 Encriptie. De software komt wel met één groot verschil. Met True Key is het mogelijk om extra beveiligingslagen toe te voegen. Zo wordt het mogelijk om gebruik te maken van gezichtsherkenning, vingerafdrukken of de mobiele telefoon.

True Key is nog niet voor iedereen beschikbaar maar voor de zomer 2015 voor iedereen toegankelijk. De software is te gebruiken voor Windows, Mac, Android en iOS. De software gaat ongeveer € 15,00 euro per jaar kosten. Dit lijkt ons niet veel voor een goede beveiliging.

Registreer je voor de wachtlijst van True Key en krijg zes maanden gratis een premium account.