Kortingsactie
VyprVPN - Goldenfrog

VyprVPN

VyprVPN Review: snelle, prijzige VPN met eigen firewall

VyprVPN werkt razendsnel en bevat een paar handige extra features. De software is gratis uit te proberen. Het bedieningspaneel met meerdere schermen voelt jammer genoeg ouderwets aan.

Samengevat

Pluspunten

  • Werkt op meerdere platforms
  • NAT-firewall extensie voor extra veiligheid
  • Makkelijk en snel geïnstalleerd
  • Ondersteunt diverse encryptieprotocollen
  • Kill Switch
  • Gratis uitprobeerversie beschikbaar

Minpunten

  • Onhandig design met meerdere schermen
  • Licentie voor max. 3 apparaten bij duurste abonnement
  • Prijzig

Met VyprVPN veilig online

Alleen met antiviruspakket bent u online tegenwoordig niet even goed beschermd. Met een Virtual Private Network (VPN) wordt de data met het internet uitgewisseld via een “beveiligde tunnel” tussen uw computer en de VPN-server. Uw gegevens worden versleuteld en uw IP-adres is niet te traceren. Zo voorkomt u dat bedrijven, overheden en hackers uw gegevens bespioneren of misbruiken.

VyprVPN heeft een ruime dekking en beschikt wereldwijd over 50 locaties met in totaal 700 servers.

Gebruikersinterface met meerdere schermen

Na installatie van de software wordt de verbindingsstatus, het huidige IP-adres, de verbindingstijd, het encryptieprotocol en de firewall status in een klein scherm weergegeven. De prestaties toont VyprVPN als grafiek in een apart scherm. Om een VPN-server te selecteren, opent u opnieuw een ander scherm. Ook het wijzigen van de software-instellingen. Dit verouderde ontwerp met meerdere schermen werkt onprettig. Wel kunt u eenvoudig de functie vinden die u zoekt.

Aantal interessante features

Wanneer u de Kill-Switch-functie configureert en activeert, stopt al het internetverkeer zodra de VPN-verbinding wordt verbroken. Hiermee voorkomt u dat er datalekken ontstaan waar kwaadwillenden van kunnen profiteren.

De VPN-dienst komt met een eigen NAT-Firewall dat ongewenst inkomend verkeer blokkeert.

Met VyprDNS krijgt u toegang tot eigen beveiligde DNS-servers. Deze functie is alleen toegankelijk in de betaalde versie.

Hoewel de eigen Firewall en Kill Switch handige features zijn, zijn vergelijkbare pakketten in dezelfde prijsklasse een stuk royaler met extra functies. De firewall is leuk maar voor een goede firewall adviseren we toch een virusscanner. Deze security bedrijven zijn hier over het algemeen beter in gespecialiseerd.

Snelheid en prestaties

Het gebruik van een VPN gaat altijd ten koste van de internetsnelheid. Hoeveel er van de snelheid afgaat, hangt af van de kwaliteit van de VPN-dienst. VyprVPN verwerkt data aanvragen prima en behoort zelfs tot de snellere VPN-services van het moment. De software heeft meer moeite met grotere hoeveelheden data. Het streamen van HD-video hakkelt af en toe en laadtijden zijn langer.

VyprVPN Review 2021

Snelheid - 10
Aantal Servers & Landen - 8.5
Gebruikersgemak - 8
Stabiliteit en betrouwbaarheid - 8
Support - 8
Prijs prestatie verhouding - 7
Protocollen - 10

8.5

VyprVPN werkt razendsnel en bevat een paar handige extra features. De software is gratis uit te proberen. Het bedieningspaneel met meerdere schermen voelt jammer genoeg ouderwets aan.

Bezoek Website van VyprVPN
User Rating: 4.02 ( 1 votes)

Conclusie
VyprVPN beveiligt al uw internetverkeer zonder dat u daar iets van merkt. De eigen firewall is nuttig, maar voor de prijs hadden we meer extraatjes verwacht. Benieuwd naar de meerwaarde van VPN-services? U kunt de eenvoudige versie van VyprVPN gratis downloaden en uitproberen.