Kortingsactie
Windows 10

Windows installeren zonder Microsoft account.

Sinds enkele weken heeft Windows 10 van Microsoft zijn installatie procedure aangepast. Als u bijvoorbeeld een nieuwe laptop heeft gekocht kunt u vanuit de doos de laptop configureren. Tijdens dit proces lijkt het er nu op dat Microsoft je verlicht een account aan te maken. Dit is echter niet verplicht hier leggen we uit hoe u dit kunt omzeilen.

De belangrijkste stap in dit proces is om uw nieuwe laptop niet de configureren met het Wi-Fi netwerk bij u thuis. Geef tijdens deze stap aan dat u niet beschikt over een Wi-Fi en/of internet verbinding. Hierna wordt het mogelijk om een lokaal account aan te maken zonder dat u meteen alles verbind met uw Microsoft account. Sluit uiteraard ook geen internet kabel aan tijdens het installatie proces.

Nadat uw lokale account is aangemaakt kunt u uiteraard verbinding maken met het netwerk en uw computer voorzien van de laatste beveiliging updates. Vergeet uiteraard niet een goede virusscanner te installeren. Raadpleeg onze virusscanner pagina voor een overzicht van de beste software op dit moment.